Asztalfoglalás

10 romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Romantikus randi helyszín

Biciklizés

Eljött a tavasz, a jó idő, ideje kimozdulni! Szedje elő a garázsból a porosodó bringát, vagy béreljenek, és irány a város, a Dunapart, vagy más romantikus randi helyszín.

Kávézás

Még a legdrágább kávézóban sem kell túlköltekezze magát. Válasszon egy aranyos kis kávézót, élvezzék a zenét és a finom lattét közösen.

 

 

 

 

Piknik

Nincs is hangulatosabb romantikus randi helyszín, mint egy napsütötte park, madárcsicsergéssel. Vigyen magával néhány pokrócot, készítsen pár szendvicset, esetleg még egy üveg bor is belefér a kosárba, és irány a Margit-sziget.

 

Romantikus randi helyszín

 

Játékest

Ha nincs kedvük kimozdulni, teremtse meg otthonában a romantikus randi helyszínt. Maradjanak otthon, és kártyázzanak, vagy játsszanak olyan klasszikus táblajátékokat, mint a Monopoly, vagy a Srabble. Egy kis verseny hatásos módja lehet a hangulatok fokozásának.

Sorozatozás

Keressenek valami jó kis műsort, készítsenek valami finom harapnivalót és mehet a maraton. A lényeg a mértékletesség, mert az ilyesfajta szórakozás, bizony függőséget is okozhat, olyan jól mulat az ember.

Főzés

Persze az étterem egy rendkívül romantikus randi helyszín, de a közös főzés öröme mindig közelebb hozza az embereket. Mutassa meg párjának kedvenc ételét, készítsék el együtt. Még ha nem is jó szakács az ember, jókat lehet nevetni a mestermű elkészítése alatt.

Irány a pláza

Igen, rengeteg pénzt el tud szórni az ember egy plázában, de nem feltétlen szükséges. Talán nem hangzik a pláza túl romantikus randi helyszínnek, de egy kis kreativitással az lehet. Nézzenek be az üzletekbe, próbálgassanak fel vicces ruhákat, harapjanak valamit, és kukkancsanak be a kisállatboltba. Nincs nő, aki ne örülne egy ilyen programnak.

Kirándulás

Magyarországon rengeteg gyönyörű táj van, és a tavasz beköszöntével lassacskán már minden zöldbe borult. Akár a piknikezéssel is egybeköthető egy túra a Mátrában, és meg is van a tökéletes romantikus randi helyszín.

 

Romantikus randi helyszín

 

Jóga

Igen, elsőre talán bénán hangozhat, de valójában nagyon is csábító tud lenni, ha együtt jógáznak az emberek. Egymást nézni, ahogyan próbáljuk elsajátítani a különböző pozíciókat, kifejezetten mókás időtöltés.

Vacsora egy étteremben

Unalmasan hangozhat, de nem véletlenül ez a romantikus vacsora helyszínek klasszikusa. Van, ami sosem megy ki a divatból, és ez bizony ilyen. Öltözzenek ki, és irány a Bohém Étterem. Néha mindenki megengedhet magának ennyit, és mi segítünk Önöknek, hogy a hangulat tökéletes legyen.

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

További hírek >
New York Café TripAdvisor