Asztalfoglalás

10 romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Romantikus randi helyszín

Biciklizés

Eljött a tavasz, a jó idő, ideje kimozdulni! Szedje elő a garázsból a porosodó bringát, vagy béreljenek, és irány a város, a Dunapart, vagy más romantikus randi helyszín.

Kávézás

Még a legdrágább kávézóban sem kell túlköltekezze magát. Válasszon egy aranyos kis kávézót, élvezzék a zenét és a finom lattét közösen.

 

 

 

 

Piknik

Nincs is hangulatosabb romantikus randi helyszín, mint egy napsütötte park, madárcsicsergéssel. Vigyen magával néhány pokrócot, készítsen pár szendvicset, esetleg még egy üveg bor is belefér a kosárba, és irány a Margit-sziget.

 

Romantikus randi helyszín

 

Játékest

Ha nincs kedvük kimozdulni, teremtse meg otthonában a romantikus randi helyszínt. Maradjanak otthon, és kártyázzanak, vagy játsszanak olyan klasszikus táblajátékokat, mint a Monopoly, vagy a Srabble. Egy kis verseny hatásos módja lehet a hangulatok fokozásának.

Sorozatozás

Keressenek valami jó kis műsort, készítsenek valami finom harapnivalót és mehet a maraton. A lényeg a mértékletesség, mert az ilyesfajta szórakozás, bizony függőséget is okozhat, olyan jól mulat az ember.

Főzés

Persze az étterem egy rendkívül romantikus randi helyszín, de a közös főzés öröme mindig közelebb hozza az embereket. Mutassa meg párjának kedvenc ételét, készítsék el együtt. Még ha nem is jó szakács az ember, jókat lehet nevetni a mestermű elkészítése alatt.

Irány a pláza

Igen, rengeteg pénzt el tud szórni az ember egy plázában, de nem feltétlen szükséges. Talán nem hangzik a pláza túl romantikus randi helyszínnek, de egy kis kreativitással az lehet. Nézzenek be az üzletekbe, próbálgassanak fel vicces ruhákat, harapjanak valamit, és kukkancsanak be a kisállatboltba. Nincs nő, aki ne örülne egy ilyen programnak.

Kirándulás

Magyarországon rengeteg gyönyörű táj van, és a tavasz beköszöntével lassacskán már minden zöldbe borult. Akár a piknikezéssel is egybeköthető egy túra a Mátrában, és meg is van a tökéletes romantikus randi helyszín.

 

Romantikus randi helyszín

 

Jóga

Igen, elsőre talán bénán hangozhat, de valójában nagyon is csábító tud lenni, ha együtt jógáznak az emberek. Egymást nézni, ahogyan próbáljuk elsajátítani a különböző pozíciókat, kifejezetten mókás időtöltés.

Vacsora egy étteremben

Unalmasan hangozhat, de nem véletlenül ez a romantikus vacsora helyszínek klasszikusa. Van, ami sosem megy ki a divatból, és ez bizony ilyen. Öltözzenek ki, és irány a Bohém Étterem. Néha mindenki megengedhet magának ennyit, és mi segítünk Önöknek, hogy a hangulat tökéletes legyen.

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor