Asztalfoglalás

Elragadó állófogadás helyszín Budapesten - Ez a Bohém Étterem

Elragadó állófogadás helyszín Budapesten - Ez a Bohém Étterem

A Bohém Étterem számos rendezvény helyszínéül szolgált már, céges évzáró rendezvénytől elkezdve nagyszabású esküvői bulikig, különterme pedig kifejezetten alkalmas elegáns állófogadások lebonyolítására is. Amennyiben állófogadás helyszínt keres, nézzen szét éttermünk galériájában és győződjön meg Ön is arról, hogy a Bohém étterem tökéletes színtere lesz az Ön rendezvényének is.

 

Állófogadás helyszín Budapesten – Az állófogadásról általánosságban

 

Az állófogadás egy olyan reprezentatív rendezvényforma, amely napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy mivel viszonylag kevés ülőhely (sokszor egyáltalán nincsen) található ezen a rendezvényen, így jóval több vendég befogadására alkalmas a rendezvény.

 

A gazdag étel- és italválasztékot a vendégek a fogadás ideje alatt a svédasztalokon találják, s így kedvük szerint válogathatnak az arra kihelyezett ínyencségek közül.

 

Az állófogadás bármilyen témában megtartható, elősegíti a kapcsolatteremtést, hiszen a vendégek nincsenek egy konkrét helyhez kötve, s ezáltal szabadon ismerkedhetnek és beszélgetésbe elegyedhetnek egymással.

 

Állófogadás helyszín Budapest – Milyen alkalmakra?

 

Elsősorban olyan esetben ajánlott állófogadást tartani, amikor nagy bejelenteni valónk van, s tartalmas vendéglátással szeretnénk tájékoztatást adni erről a fontos eseményről. Legyen szó egy céges évértékelésről, vagy egy eljegyzési buliról; amikor az a célunk, hogy a jelenlévők összeismerkedjenek egymással, akkor célszerű az állófogadás mellett döntenünk.

 

Állófogadás helyszín Budapest – Milyen ételeket ajánlunk erre az alkalomra?

 

A svédasztalon helyet foglaló étel- és italkínálatot célszerű úgy összeállítani, hogy lehetőség szerint minden kedves vendégünk megtalálja a szívéhez legközelebb álló fogásokat. Érdemes tehát mind az ételekből, mind pedig az italokból legalább öt-hat félét is kiválasztani a különböző típusokból.

 

A kiválasztott fogásokat a vendégek saját ízlésük szerint válogatva fogyaszthatják el az erre a célra felállított koktélasztalokon. Ilyen fogadásokra olyan ételeket javaslunk, amelyeket állva egy villa, vagy kanál segítségével könnyedén elfogyaszthatnak vendégeink. Étkezés közben pedig kedvükre ismerkedhetnek és beszélgethetnek egymással.

 

Állófogadás helyszín Budapest – Személyzet

 

Egy nívós állófogadáson nem ritka, ha a pincérek nem csak a svédasztalnál segédkeznek, hanem a meghívottak között járva frissítővel és apró, ínyenc falatokkal kínálgatják a vendégeket, illetve az asztalokon lévő üres poharak és tányérok elviteléről is gondoskodnak.

 

Állófogadás helyszín Budapest – Milyen öltözet javasolt erre az eseményre?

 

Egy ilyen alkalom megkívánja az elegáns öltözetet mind a nők mind pedig a férfiak részéről. A hölgyek számára nappali rendezvény esetén egy kiskosztüm, esti rendezvény esetében pedig kisestélyi javasolt. Férfiak számára a megfelelő öltözet az elegáns nadrág és ing párosa, melyhez illik nyakkendőt és zakót ölteniük; utóbbit meleg idő esetén természetesen levehetik magukról.

 

Állófogadás helyszín Budapesten számtalan akad, de ha szeretnénk az alkalom fényét emelni, akkor egy nívós, látványos helyen célszerű megtartani rendezvényünket, s ehhez a Bohém Étterem tökéletes választás.

 

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, várjuk jelentkezését!
Kérjen ajánlatot ide kattintva!


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor