Asztalfoglalás

Anyák napja - az egyik legszebb nap az évben

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.”

(Mildred B. Vermont)

Anyák napi ünnepély

 

Édesanya. E név hallatán erőteljesebben ver szívünk, s eltelik boldogsággal. Édesanyánk az, aki önzetlenül szeret bennünket, tegyünk bármit is, ő mindig azon munkálkodik, hogy életünk boldog és gondtalan legyen. Egészen születésünktől kezdve élete végéig mi vagyunk számára a legnagyobb kincs, élete értelmei.

 

Sokszor bele sem gondolunk a számtalan kialvatlan éjszakába, lemondásra és áldozatra melyeket értünk hozott. A gyermekkorunkban ajándékba adott aprócska rajz, vagy irkafirka a boldogság könnyeivel töltötte meg szemét, azonban a felnőttkorba lépve már másképpen is kifejezhetjük az iránta tanúsított tiszteletet és színtiszta szeretetet. 

 

Azt a gondoskodást, melyet életünk kezdetétől adott nekünk ugyan szinte lehetetlen maradéktalanul meghálálni, de számos apró gesztus létezik, melyeknek köszönhetően éreztethetjük vele a megbecsülést és szeretetünket törleszthetjük neki. 

 

A Bohém Étterem kitűnő helyszínként szolgál édesanyánk megünneplésére anyák napja alkalmából. Ide kattintva foglalhat asztalt.

 

Anyák napi program – Étterem

 

Május minden első vasárnapja az édesanyák ünnepe, ekkor minden róluk szól. Hálát adunk azért, hogy felnevelt bennünket; hogy akkor is fogta a kezünket, mikor sírtunk és támogatott bennünket minden nehézség leküzdésében. Az édesanyák meglepetése számos módon történhet ez alkalomból, de egy hangulatos és elegáns étteremben eltöltött finom vacsorával vagy ebéddel bizonyosan mosolyt varázsolhatunk életünk legfontosabb személyének arcára. Ha anyák napján még erre a kellemes estére egy szép csokorral is készülünk és néhány gyermekkori képet is magunkkal hozunk, a nosztalgiázás jegyében elköltött vacsora önfeledt kacagásokat és feledhetetlen pillanatokat szerezhetnek mindannyiunknak.

 

A Bohém Étterem a finom étel- és italkínálatnak, valamint az udvarias kiszolgálásnak és gyönyörű berendezésnek köszönhetően megkoronázhatja ezt a szép pillanatot, ide kattintva foglalhat asztalt.

 

 

Anyák napi program – Egy kellemes séta

 

Már korán reggel lepjük meg édesanyánkat eme jeles nap alkalmából, és gondoskodjunk egy szép virágról, vagy gyermekkorunk emlékére szakajtsunk egy csokor orgonát a kertből, a lényeg, hogy éreztessük vele, hogy ma a nap is érte kelt fel. Egy szép anyák napi üdvözletet, vagy éneket követően invitáljuk egy jó sétára a friss levegőn, közben pedig elevenítsünk fel néhány megkapó történetet a múltból.

 

Anyák napi program – Apró gesztusok

 

Ha édesanyánknál ebből az alkalomból látogatást teszünk, ne felejtsünk el tehát a kedvében járni. Ne engedjük, hogy ő tüsténkedjen a konyhában, vegyük ki a fakanalat a kezéből és szolgáljuk ki őt! Ez a nap csak az övé, tegyük hát számára különlegessé! Nálunk jobban senki sem ismeri őt, így pontosan tudjuk, hogy mivel tehetjük őt boldoggá. Ha a kedvenc filmjét szeretné megnézni, adjuk meg neki; ha moziba menne, menjünk el vele; egy finom lakomával sem lőhetünk mellé, ajándékozzuk meg azzal, hogy levesszük a válláról a főzés terhét és egy éttermi falatozást követően egyéb programokkal készülünk számára!

Anyák napi asztalfoglaláshoz a Bohém Étterembe kattintson ide!


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor