Asztalfoglalás

Ballagási ebéd helyszín

Ballagási ebéd helyszín

A legszebb ballagási ebéd helyszín Budapesten!

 

Kijárta az iskolát gyermeke, ezt pedig szeretnék kellőképpen megünnepelni egy hangulatos ballagási ebéddel? Akkor nézzen be hozzánk, a Bohém Étteremben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez a nap egy igazán emlékezetes nap legyen, hiszen nem mindennap fordul elő az ember életében ilyen esemény. 

 

 

 

 

 

Ballagási ebéd helyszín a Bohém Étteremben!

 

Ha szeretné gyermekét az étteremben igazán meglepni, ha szeretné, hogy személyzetünk vigye ki számára a meglepetés virágot vagy ajándékot, akkor kérje munkatársunkat, szívesen eltesszük és fel is szolgáljuk azt!

 

Ballagási ebéd helyszín – a Bohém Étterem a legromantikusabb ebéd helyszíne!

 

Még be sem lépett hozzánk, már akkor el fogja bűvölni a környezet. A Duna mentén sétálva nem csak gyönyörű panorámával vagyunk megáldva, hanem lenyűgöző szépségű épületekkel is. A csodaszép MÜPA épületében található éttermünk, ha pedig betérnek hozzánk egy igazán meghitt hangulatú enteriőr fogadja majd, ahol mindenki otthonosan érzi magát az étterem hívogató hangulata miatt. 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapesten, családias légkörben

 

Éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy családias, barátságos hangulata miatt kellemes akár nagyobb asztaltársaságoknak is, igyekszünk olyan környezetet és helyet biztosítani, ahol nem zavarhatják meg Önöket az ünneplésben. 

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém, Bohém étterem, Diplomaosztó, Ebéd

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor