Asztalfoglalás

Ballagási ebéd helyszín

Ballagási ebéd helyszín

A legszebb ballagási ebéd helyszín Budapesten!

 

Kijárta az iskolát gyermeke, ezt pedig szeretnék kellőképpen megünnepelni egy hangulatos ballagási ebéddel? Akkor nézzen be hozzánk, a Bohém Étteremben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez a nap egy igazán emlékezetes nap legyen, hiszen nem mindennap fordul elő az ember életében ilyen esemény. 

 

 

 

 

 

Ballagási ebéd helyszín a Bohém Étteremben!

 

Ha szeretné gyermekét az étteremben igazán meglepni, ha szeretné, hogy személyzetünk vigye ki számára a meglepetés virágot vagy ajándékot, akkor kérje munkatársunkat, szívesen eltesszük és fel is szolgáljuk azt!

 

Ballagási ebéd helyszín – a Bohém Étterem a legromantikusabb ebéd helyszíne!

 

Még be sem lépett hozzánk, már akkor el fogja bűvölni a környezet. A Duna mentén sétálva nem csak gyönyörű panorámával vagyunk megáldva, hanem lenyűgöző szépségű épületekkel is. A csodaszép MÜPA épületében található éttermünk, ha pedig betérnek hozzánk egy igazán meghitt hangulatú enteriőr fogadja majd, ahol mindenki otthonosan érzi magát az étterem hívogató hangulata miatt. 

 

Ballagási ebéd helyszín Budapesten, családias légkörben

 

Éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy családias, barátságos hangulata miatt kellemes akár nagyobb asztaltársaságoknak is, igyekszünk olyan környezetet és helyet biztosítani, ahol nem zavarhatják meg Önöket az ünneplésben. 

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém, Bohém étterem, Diplomaosztó, Ebéd

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor