Asztalfoglalás

Budapesti rendezvényhelyszín

Budapesti rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben

 

A tökéletes budapesti rendezvényhelyszín megtalálása egyáltalán nem könnyű feladat. Hadd segítsünk Önnek megismerni exkluzív budapesti rendezvényhelyszínünket! A Bohém Étteremben az évek alatt már számtalan vendéget láttunk vendégül, akik mindig elégedettséggel távoztak! A sok éves vendéglátói tapasztalat vezetett el minket a megfelelő szakértelemhez, amelyet minden kedves vendégünk számára biztosítunk!

Budapesti rendezvényhelyszín

Budapesti rendezvényhelyszín, központi elhelyezkedéssel

 

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín remek elhelyezkedéssel rendelkezik. Budapesten, a 9. kerületi Komor Marcell utca 1. szám alatt található meg rendezvényhelyszínünk, amely a Művészetek Palotájában, annak hangversenyterme mellett helyezkedik el. A Müpában számtalan felfedezni való élmény várja, melyek közül egyik budapesti rendezvényhelyszínünk is! Nálunk kellemesen töltheti el idejét különleges hangulatú termeinkben, amelyek közelségében a világ híres zenészei szoktak muzsikálni.

 

Budapesti rendezvényhelyszín, elegáns termekkel

 

A Bohém Étterem termei és belső megjelenése a nagyvárosi, modern eleganciát idézik. A budapesti rendezvényhelyszín kialakításakor figyeltünk arra, hogy bármilyen célközönség jól érezze magát nálunk. Ennek fontos eleme a belső dizájn. Kellemesen színes belterekkel, gyönyörű tapétákkal, hangulatvilágítással és fényekkel, elegáns bútorokkal és kiegészítőkkel igyekeztünk a megfelelő hangulat megteremtésére.

 

Budapesti rendezvényhelyszín, sokéves tapasztalattal

 

Sokéves fennállásunk óta számos vendég megfordult már a Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín falain belül. Bízza ránk a rendezvényszervezés minden nyűgjét, s baját! Ön elmondja ötleteit és mi megvalósítjuk! Önnek csak a vendégek értesítéséről kell gondoskodnia, míg mi minden egyéb szervezési feladatot leveszünk a válláról. Mi és szakképzett vendéglátóink arra törekszünk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk! Így a hét minden napján, teljes odaadással dolgozva, mindent megteszünk az egyedi igények kielégítése érdekében is!

 

Bármilyen eseményre tökéletes budapesti rendezvényhelyszín

 

A Bohém Étterem és budapesti rendezvényhelyszín tökéletes választás bármilyen esemény megrendezésén is gondolkodik. Tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink sokféle eseményre választanak rendezvényhelyszíneket. Legyen szó nyilvános vagy privát eseményről, nálunk egyszerre akár 120 fő is élvezheti egymás társaságát! Ismerjük az üzleti rendezvények csínját-bínját! Lehetőséget biztosítunk a legtöbb céges vagy magán rendezvény lebonyolítására is! A Bohém Étteremben várjuk Önt és kedves vendégeit privát hangulatú üzleti megbeszélésre, céges meetingre, egy finom üzleti ebédre vagy vacsorára, fogadásra, különféle megbeszélésekre, konferenciákra és sajtótájékoztatókra, de akár céges karácsonyi partikra is! És még számtalan egyéb lehetősége is van, ha belénk fekteti bizalmát és minket bíz meg a rendezvényszervezéssel!

 

Szeretné rendezvényét nálunk tartani? Kérjen személyre szabott ajánlatot, ide kattintva:

Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor