Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Családi nap helyszín Budapest legsokoldalúbb helyén

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

Budapest legjobb családi nap helyszíne

KIVÁLÓ CSALÁDI NAP HELYSZÍN A MÜPA GYOMRÁBAN

 

Ha céges családi napon gondolkozik, akkor érdemes megfontolni a Bohém Étterem különtermét, mint helyszínt. Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, saját színpaddal rendelkezik, így nyugodtan készülhetnek előadásokkal, prezentációkkal, játékokkal is, hogy minél változatosabbá tudják tenni ezt a fontos eseményt. Sok múlik ezen a napon, hiszen fontos, hogy a családok számára pozitív benyomást tudjuk kelteni, ez nagyban befolyásolja a cégen belül dolgozók hangulatát is.

 

CSALÁDI NAP A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Bohém Étterem – bohém hangulat. Hívja meg családját egy fantasztikus rendezvényre, amelyet a gyönyörű parnorámával rendelkező MÜPA épületének köszönhetően biztosan nem feljtenek el. Minden korosztály számára ideális, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát, mi ugyanis mindent megteszünk ennek érdekében!

 

 

 

CSALÁDI NAPNAK KERES HELYSZÍNT? JÓ HELYEN JÁR!

 

Az étterem szeparált különterme hangszigetelt, így biztos lehet benne, hogy rendezvényét nem fogják megzavarni, a teljes diszkréció biztosított. Legyen szó gyerekprogramokról, vagy felnőtt előadásokról, mindenféle megoldásra fel vagyunk készülve. Ez természetesen vonatkozik az ételekre is, minden kívánságnak igyekszünk maximálisan megfelelni.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor