Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Családi nap helyszín Budapest legsokoldalúbb helyén

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

Budapest legjobb családi nap helyszíne

KIVÁLÓ CSALÁDI NAP HELYSZÍN A MÜPA GYOMRÁBAN

 

Ha céges családi napon gondolkozik, akkor érdemes megfontolni a Bohém Étterem különtermét, mint helyszínt. Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, saját színpaddal rendelkezik, így nyugodtan készülhetnek előadásokkal, prezentációkkal, játékokkal is, hogy minél változatosabbá tudják tenni ezt a fontos eseményt. Sok múlik ezen a napon, hiszen fontos, hogy a családok számára pozitív benyomást tudjuk kelteni, ez nagyban befolyásolja a cégen belül dolgozók hangulatát is.

 

CSALÁDI NAP A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Bohém Étterem – bohém hangulat. Hívja meg családját egy fantasztikus rendezvényre, amelyet a gyönyörű parnorámával rendelkező MÜPA épületének köszönhetően biztosan nem feljtenek el. Minden korosztály számára ideális, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát, mi ugyanis mindent megteszünk ennek érdekében!

 

 

 

CSALÁDI NAPNAK KERES HELYSZÍNT? JÓ HELYEN JÁR!

 

Az étterem szeparált különterme hangszigetelt, így biztos lehet benne, hogy rendezvényét nem fogják megzavarni, a teljes diszkréció biztosított. Legyen szó gyerekprogramokról, vagy felnőtt előadásokról, mindenféle megoldásra fel vagyunk készülve. Ez természetesen vonatkozik az ételekre is, minden kívánságnak igyekszünk maximálisan megfelelni.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor