Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Családi nap helyszín Budapest legsokoldalúbb helyén

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

Budapest legjobb családi nap helyszíne

KIVÁLÓ CSALÁDI NAP HELYSZÍN A MÜPA GYOMRÁBAN

 

Ha céges családi napon gondolkozik, akkor érdemes megfontolni a Bohém Étterem különtermét, mint helyszínt. Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, saját színpaddal rendelkezik, így nyugodtan készülhetnek előadásokkal, prezentációkkal, játékokkal is, hogy minél változatosabbá tudják tenni ezt a fontos eseményt. Sok múlik ezen a napon, hiszen fontos, hogy a családok számára pozitív benyomást tudjuk kelteni, ez nagyban befolyásolja a cégen belül dolgozók hangulatát is.

 

CSALÁDI NAP A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Bohém Étterem – bohém hangulat. Hívja meg családját egy fantasztikus rendezvényre, amelyet a gyönyörű parnorámával rendelkező MÜPA épületének köszönhetően biztosan nem feljtenek el. Minden korosztály számára ideális, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát, mi ugyanis mindent megteszünk ennek érdekében!

 

 

 

CSALÁDI NAPNAK KERES HELYSZÍNT? JÓ HELYEN JÁR!

 

Az étterem szeparált különterme hangszigetelt, így biztos lehet benne, hogy rendezvényét nem fogják megzavarni, a teljes diszkréció biztosított. Legyen szó gyerekprogramokról, vagy felnőtt előadásokról, mindenféle megoldásra fel vagyunk készülve. Ez természetesen vonatkozik az ételekre is, minden kívánságnak igyekszünk maximálisan megfelelni.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

Romantikus este a pároddal

Ha ezeket a tippeket veted be, akkor biztos lehetsz benne, hogy el fogod bűvölni párodat, ráadásul egy felejthetetlen estében lesz részetek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor