Asztalfoglalás

Csodadiéta és villámgyors fogyás

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Villám diéták és csoda fogyókúrák

Az általános és csodadiéták, fogyókúrák kora lejárt. Ezek nem jelentenek megoldást, hiszen mindenkinek különbözőképpen működik a szervezete. A dietetikus, minden esetben személyre szabott, kiegyensúlyozott, koplalásmentes diétát állít össze, amely tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat (fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok és ásványi anyagok). A kilók egészséges ütemben távoznak és így nem jönnek vissza.

 

 

 

 

 

 

Gyors és kényelmes diéta?


 
Nap mint nap találkozhatunk különböző írott vagy elektronikus sajtón keresztül a mindenféle csodaszerek szedésére ösztönző lehetőségekkel.
Természetes, hogy akik eljutottak legalább gondolatban, netán rá is szánták magukat arra, hogy "mostantól" egészségesen szeretnének táplálkozni, egészségesebb életet akarnak élni vagy éppen súlyfelesleggel rendelkeznek, amitől mielőbb szeretnének megszabadulni, azoknak igen nehéz a rengeteg ajánlatból kiválasztani a legmegfelelőbbet. A mai rohanó világban, amikor karrier, család, társ és ki tudja még kinek és minek kell, vagy szeretnénk nap mint nap megfelelni, érthető és elfogadható, hogy megpróbáljuk mindenben a leggyorsabb, legkényelmesebb megoldást választani.


Szakszerű diéta összeállítása!

 

Egy dolgot nem szabad elfelednünk: a fogyókúra (belsőszervi, allergiás, vagy mozgásszervi betegségek esetében a diéta) alkalmazásánál, ha nem szakszerűen van összeállítva a napi, heti... étrendünk a szervezetünkkel és egészségünkkel játszatjuk a "kisérleti nyúl" szerepét. Jó a mondás: "A szépségért meg kell szenvedni" Ezt annyival egészíteném ki, hogy "Csak ne vezessen a szervezetünk károsodásához és ne menjen az egészségünk rovására". A Bohém Étteremben az étlapon szereplő ételeket dietetikus állította össze, így mind a cukorbeteg- , mind a fogyúkúrás ételek közül könnyedén válogathat akár egy ételintoleranciával küzdő vendég is.

 

Csodafogyókúrák

 

Lehet, hogy a sokat ígérő fogyókúra ajánlatok (pl. heti 5-6kg), vagy a különböző csodaszerek szedése esetenként be is válnak, csak a várható negatív következményekkel nem számol senki.

 

Forduljon dietetikushoz

 

Táplálkozási tanácsért mindig forduljon szakemberhez! A dietetikusok táplálkozási szakemberként ismerik az egészséges táplálkozás követelményeit, a helytelen táplálkozás egészségkárosító hatását, a betegségmegelőzés módjait és lehetőségeit, a gyakoribb betegségek és betegségtípusok etiológiai tényezőit, fontosabb morfológiai és funkcionális jellemzőit is. Pillmann Szandra, a Macosz.hu tanácsadó dietetikusa szívesen áll rendelkezésükre bármilyen kérdésben. Ide kattintva teheti fel kérdését neki.


Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor