Asztalfoglalás

Cukorbeteg barát étterem

Cukorbeteg barát étterem

Cukorbeteg barát étterem – cukorbeteg étkezés

Cukorbetegként egyáltalán nem könnyű, ha el akar menni az ember étkezni egy étterembe. Vagy nem tüntetik fel, hogy mennyi szénhidrátot, zsírt tartalmaz az étel, vagy egyáltalán nem is foglalkoznak azzal, hogy cukormentes illetve diétás ételeket is készítsenek. Mi a megoldás? Elmondjuk:

 

Cukorbeteg ételsort kínáló étterem a MÜPA-ban!

A Bohém Étteremben nem csak, hogy feltüntetjük hány gramm szénhidrátot, zsírt, energiát stb. tartalmaz az adott étel, de odafigyelünk az allergének jelzésére is az étlapon. Így nagyon könnyen és hajszál pontosan ki lehet számolni, hogy például mennyi szénhidrátot visz be a szervezetébe a vendég. Pillmann Szandra dietetikus közreműködésével, szakmai tudása és tanácsai alapján állítottuk össze étlapunkat, ezeket az egészséges ételeinket pedig Pásztor Krisztián készíti el, éttermünk neves séfje.

 

Étterem Budapesten a cukorbetegekért – Bohém Étterem!

Igyekeztünk úgy összeállítani étlapunkat, hogy arról ne kelljen vadászni egy-egy ételt, amit megengedhet magának az ember. Kínálatunk szinte minden pontját nyugodt szívvel ajánljuk egészségtudatos vendégeink számára, diabetikus ételeinket pedig I. és II. típusú cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Minőségi, éttermi kínálat cukorbetegeknek - Magyarország egyik legrangosabb séfjétől!

Pásztor Krisztián, éttermünk séfje – aki nem csak Magyarországon ért el kiemelkedő sikereket, de külföldön is megbecsülik fantasztikus munkáját. Évekig vezette a prágai Boscolo hotel éttermét, mielőtt elvllalta azt a különleges kihívást, melyet a MÜPA éttermének, a Bohém étteremnek a vezetése jelent. Diabetikus, cukorbeteg barát ételeink megalkotója Krisztián. Csapata készíti el kellő odafigyeléssel ételeinket, és a szakma elkötelezett szerelmeseként bátran ajánlja minden egészségtudatos vendégünk számára is.

 

Cukorbeteg étterem Budapesten!

Ha egészséges étkezésről van szó, akkor szinte mindenkinek az ugrik be ilyenkor, hogy “ez nem lehet olcsó”. Mi igyekeztünk segíteni és összeállítani egy olyan ajándékutalványt, mely egy 3 fogásos menüből áll, melynek minden eleme diabetikus, mégis exkluzív ízélményt garantál, és ára is kedvező. Ide kattintva tekintheted meg: Diabetikus menü.

 

Cukorbeteg menüinket a következő hivatkozásokra kattintva érheti el:

Cukorbeteg menü 1.

Cukorbeteg menü 2.

Cukorbeteg menü 3.

Cukorbeteg menü 4.

Cukorbeteg menü 5.

Cukorbeteg menü 6.

Cukorbeteg menü 7.

Cukorbeteg menü 8.

Cukorbeteg menü 9.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor