Asztalfoglalás

Cukorbeteg barát étterem

Cukorbeteg barát étterem

Cukorbeteg barát étterem – cukorbeteg étkezés

Cukorbetegként egyáltalán nem könnyű, ha el akar menni az ember étkezni egy étterembe. Vagy nem tüntetik fel, hogy mennyi szénhidrátot, zsírt tartalmaz az étel, vagy egyáltalán nem is foglalkoznak azzal, hogy cukormentes illetve diétás ételeket is készítsenek. Mi a megoldás? Elmondjuk:

 

Cukorbeteg ételsort kínáló étterem a MÜPA-ban!

A Bohém Étteremben nem csak, hogy feltüntetjük hány gramm szénhidrátot, zsírt, energiát stb. tartalmaz az adott étel, de odafigyelünk az allergének jelzésére is az étlapon. Így nagyon könnyen és hajszál pontosan ki lehet számolni, hogy például mennyi szénhidrátot visz be a szervezetébe a vendég. Pillmann Szandra dietetikus közreműködésével, szakmai tudása és tanácsai alapján állítottuk össze étlapunkat, ezeket az egészséges ételeinket pedig Pásztor Krisztián készíti el, éttermünk neves séfje.

 

Étterem Budapesten a cukorbetegekért – Bohém Étterem!

Igyekeztünk úgy összeállítani étlapunkat, hogy arról ne kelljen vadászni egy-egy ételt, amit megengedhet magának az ember. Kínálatunk szinte minden pontját nyugodt szívvel ajánljuk egészségtudatos vendégeink számára, diabetikus ételeinket pedig I. és II. típusú cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Minőségi, éttermi kínálat cukorbetegeknek - Magyarország egyik legrangosabb séfjétől!

Pásztor Krisztián, éttermünk séfje – aki nem csak Magyarországon ért el kiemelkedő sikereket, de külföldön is megbecsülik fantasztikus munkáját. Évekig vezette a prágai Boscolo hotel éttermét, mielőtt elvllalta azt a különleges kihívást, melyet a MÜPA éttermének, a Bohém étteremnek a vezetése jelent. Diabetikus, cukorbeteg barát ételeink megalkotója Krisztián. Csapata készíti el kellő odafigyeléssel ételeinket, és a szakma elkötelezett szerelmeseként bátran ajánlja minden egészségtudatos vendégünk számára is.

 

Cukorbeteg étterem Budapesten!

Ha egészséges étkezésről van szó, akkor szinte mindenkinek az ugrik be ilyenkor, hogy “ez nem lehet olcsó”. Mi igyekeztünk segíteni és összeállítani egy olyan ajándékutalványt, mely egy 3 fogásos menüből áll, melynek minden eleme diabetikus, mégis exkluzív ízélményt garantál, és ára is kedvező. Ide kattintva tekintheted meg: Diabetikus menü.

 

Cukorbeteg menüinket a következő hivatkozásokra kattintva érheti el:

Cukorbeteg menü 1.

Cukorbeteg menü 2.

Cukorbeteg menü 3.

Cukorbeteg menü 4.

Cukorbeteg menü 5.

Cukorbeteg menü 6.

Cukorbeteg menü 7.

Cukorbeteg menü 8.

Cukorbeteg menü 9.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék:

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor