Asztalfoglalás

Legnagyobb eljegyzési bakik!

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Eljegyzési baki

 

Egyesek szeretnék, ha eljegyzésük tökéletes lenne. Hatalmas produkciót terveznek hozzá, repülővel írnak az égre és vonósnégyest hívnak. Mások jobban kedvelik az egyszerű, visszafogott eljegyzést, négy fal közt, meghitt környezetben. De egy dologban mindenki egyetért, mind azt szeretnénk, ha eljegyzésünk simán menne, minden különösebb akadály nélkül.

Néha sajnos hiába készülünk akár heteket az eljegyzésre, nem mindig azt a választ kapjuk, amit szeretnénk, amikor feltesszük azt a bizonyos nagy kérdést párunknak. Igazán nagyon sajnálom a videóban szereplő férfiakat, de ebből is az a tanulság, hogy nem szabad a véletlenre bízni egy ilyen fontos dolgot mint az eljegyzés…

 

 

Ha nem akarod a “véletlenre” bízni, akkor válassz megfelelő helyszínt a lánykéréshez. Ha tökéletes, romantikus helyen kéred meg a kezét, azzal biztos lehetsz benne, hogy jóval nagyobb eséllyel kapod meg a várt választ. :) Eljegyzési ebéd helyszín a Bohém Étteremben!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

További hírek >
New York Café TripAdvisor