Asztalfoglalás

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Ha már eldöntötted, hogy életed párjának megkéred a kezét, akkor válassz egy alkalomhoz illő helyszínt! Add meg a módját, vidd el ebédelni, teremts meghitt hangulatot, lepd meg esetleg virággal, hagy legyen ez a nap életed párjának a napja, hiszen minden nő titkon erre vár.

Eljegyzési ebéd helyszín – Bohém Étterem!

Ha nálunk tartod az eljegyzési ebédet, elmondom, hogy mire számíthatsz: Ahogy beléptek már akkor elvarázsolnak majd a különleges falak, a meghitt hangulat, az étterem exkluzív kinézete, tapasztalt és kedves személyzetünk és a hangulatos világítás. Ezek után pedig jöhetnek majd a különleges ételek, zamatos borok és ínycsiklandó desszertek.

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten!

Éttermünk a MÜPA-ban található, a Duna-parton, ahol egy kellemes part menti sétával vagy egy neves színházi előadással is egybekötheted az eljegyzés napját. Sétájatok a környékünkön, csodálatos épületek várnak rátok, köztük a Nemzeti Színház és a MÜPA épülete is például.

Eljegyzési ebéd helyszín – A tökéletes, emlékezetes napért!

Ha össze akarod kötni pároddal az életedet és az eljegyzés napját szeretnéd emlékezetessé tenni, akkor ránk ebben is számíthatsz! Mi készséggel segítségedre leszünk, tapasztalt személyzetünkkel bármilyen kívánságodat igyekszünk teljesíteni, ha egyéni elképzelésed van, abban is megpróbálunk segíteni, hiszen nem csak neked/ nektek fontos ez a jeles nap, hanem nekünk is! 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Eljegyzés

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor