Asztalfoglalás

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Ha már eldöntötted, hogy életed párjának megkéred a kezét, akkor válassz egy alkalomhoz illő helyszínt! Add meg a módját, vidd el ebédelni, teremts meghitt hangulatot, lepd meg esetleg virággal, hagy legyen ez a nap életed párjának a napja, hiszen minden nő titkon erre vár.

Eljegyzési ebéd helyszín – Bohém Étterem!

Ha nálunk tartod az eljegyzési ebédet, elmondom, hogy mire számíthatsz: Ahogy beléptek már akkor elvarázsolnak majd a különleges falak, a meghitt hangulat, az étterem exkluzív kinézete, tapasztalt és kedves személyzetünk és a hangulatos világítás. Ezek után pedig jöhetnek majd a különleges ételek, zamatos borok és ínycsiklandó desszertek.

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten!

Éttermünk a MÜPA-ban található, a Duna-parton, ahol egy kellemes part menti sétával vagy egy neves színházi előadással is egybekötheted az eljegyzés napját. Sétájatok a környékünkön, csodálatos épületek várnak rátok, köztük a Nemzeti Színház és a MÜPA épülete is például.

Eljegyzési ebéd helyszín – A tökéletes, emlékezetes napért!

Ha össze akarod kötni pároddal az életedet és az eljegyzés napját szeretnéd emlékezetessé tenni, akkor ránk ebben is számíthatsz! Mi készséggel segítségedre leszünk, tapasztalt személyzetünkkel bármilyen kívánságodat igyekszünk teljesíteni, ha egyéni elképzelésed van, abban is megpróbálunk segíteni, hiszen nem csak neked/ nektek fontos ez a jeles nap, hanem nekünk is! 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Eljegyzés

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor