Asztalfoglalás

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten

Ha már eldöntötted, hogy életed párjának megkéred a kezét, akkor válassz egy alkalomhoz illő helyszínt! Add meg a módját, vidd el ebédelni, teremts meghitt hangulatot, lepd meg esetleg virággal, hagy legyen ez a nap életed párjának a napja, hiszen minden nő titkon erre vár.

Eljegyzési ebéd helyszín – Bohém Étterem!

Ha nálunk tartod az eljegyzési ebédet, elmondom, hogy mire számíthatsz: Ahogy beléptek már akkor elvarázsolnak majd a különleges falak, a meghitt hangulat, az étterem exkluzív kinézete, tapasztalt és kedves személyzetünk és a hangulatos világítás. Ezek után pedig jöhetnek majd a különleges ételek, zamatos borok és ínycsiklandó desszertek.

Eljegyzési ebéd helyszín Budapesten!

Éttermünk a MÜPA-ban található, a Duna-parton, ahol egy kellemes part menti sétával vagy egy neves színházi előadással is egybekötheted az eljegyzés napját. Sétájatok a környékünkön, csodálatos épületek várnak rátok, köztük a Nemzeti Színház és a MÜPA épülete is például.

Eljegyzési ebéd helyszín – A tökéletes, emlékezetes napért!

Ha össze akarod kötni pároddal az életedet és az eljegyzés napját szeretnéd emlékezetessé tenni, akkor ránk ebben is számíthatsz! Mi készséggel segítségedre leszünk, tapasztalt személyzetünkkel bármilyen kívánságodat igyekszünk teljesíteni, ha egyéni elképzelésed van, abban is megpróbálunk segíteni, hiszen nem csak neked/ nektek fontos ez a jeles nap, hanem nekünk is! 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Eljegyzés

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor