Asztalfoglalás

Egy emlékezetes osztálytalálkozó feltételei

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Eltelt már 5, 10 vagy esetleg 25 év azóta, hogy befejezted az iskolát és osztálytalálkozótok lesz? Akkor a legjobb helyen jársz!

 

Régi cimborák, régi, szép emlékek, a fiatalkori csínytevések felelevenítésének jött el az ideje? Hogy igazán felejthetetlenné tedd ezt a napot, fogadd meg ezeket az ismérveket.

 

 

 

Egy emlékezetes osztálytalálkozó ismérvei

 

Manapság az interneten könnyen meg lehet találni bárkit, így nem lesz nehéz felvenni a kapcsolatot a régi osztálytársakkal. Elsőként keresd fel őket, majd biztosíts egy olyan csatornát, ahol folyamatosan tudjátok majd a kapcsolatot tartani. Az egyik legjobb módja az, ha egy közösségi média oldalon létrehozol egy csoportot, ahova az adott osztály tagjait felveszed. Ha mindenki megvan, akkor már indulhat is a szervezkedés. :)

 

Beszéljétek meg az osztálytalálkozó időpontját!

 

Bár kicsi a valószínűsége, hogy mindenkinek jó lesz ugyanabban az időpontban, de azért érdemes kitűzni pár választható időpontot, dátumot, majd amelyiken a legtöbben érnek rá, arra kell letenni a voksot. Ne aggódj, szinte sosincs olyan osztálytalálkozó, hogy mindenki ott lenne. 

A helyszín lefoglalásához, akármennyire sem tud mindenki eljönni, mégis szükség van egy létszámra, hiszen ennek megfelelően kell majd lefoglalnod a helyet.

 

Találjátok ki közösen, hogy mit szeretnétek csinálni ezen az emlékezetes osztálytalálkozón!

 

Mit szeretnétek csinálni? Készíts szavazást! Táncolni, ebédelni, vacsorázni, bowlingozni? Amelyikre a legtöbben szavaztok, az a nyerő program. A szervezéstől ne tántorítson el az sem, ha valaki nagyon ellene van a megszavazott programnak, hiszen a többség dönt alapon működik minden ez esetben, ezt pedig szögezd le az elején, így nem érhet téged sem támadás. Ezek után már csak a helyszínt kell kiválasztani, ami abban a városban legyen, ahol az iskola található, vagy ott, ahol a legtöbben élnek közületek. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet is a helyszín kibérlése!

 

Ebédelni, vacsorázni szeretnétek ez az emlékezetes osztálytalálkozó alkalmával? Mi biztosítjuk a helyszínt egy felejthetetlen osztálytalálkozóhoz!

 

A MÜPA épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található éttermünk, ahol akár hangszigetelt különtermünk kibérlésére is van lehetőség. Ha minket választotok, akkor biztosítjuk a patinás környezetet, a meghitt hangulatot, a megfelelő, privát szférát számotokra, hogy igazán kellemesen teljen a visszaemlékezés és, hogy senki ne tudjon megzavarni titeket ebben, ínycsiklandó ételeket, minőségi borokat, különleges desszereteket, továbbá segítőkész és tapasztalt személyzetünk pedig mindenben segítségetekre lesz. Osztálytalálkozó helyszín Budapest legszebb éttermében, a Duna-parton, mert nálunk még a környezet is exkluzív!

 

Személyre szabott ajánlatért kattints ide: Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

További hírek >
New York Café TripAdvisor