Asztalfoglalás

Egy emlékezetes osztálytalálkozó feltételei

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Eltelt már 5, 10 vagy esetleg 25 év azóta, hogy befejezted az iskolát és osztálytalálkozótok lesz? Akkor a legjobb helyen jársz!

 

Régi cimborák, régi, szép emlékek, a fiatalkori csínytevések felelevenítésének jött el az ideje? Hogy igazán felejthetetlenné tedd ezt a napot, fogadd meg ezeket az ismérveket.

 

 

 

Egy emlékezetes osztálytalálkozó ismérvei

 

Manapság az interneten könnyen meg lehet találni bárkit, így nem lesz nehéz felvenni a kapcsolatot a régi osztálytársakkal. Elsőként keresd fel őket, majd biztosíts egy olyan csatornát, ahol folyamatosan tudjátok majd a kapcsolatot tartani. Az egyik legjobb módja az, ha egy közösségi média oldalon létrehozol egy csoportot, ahova az adott osztály tagjait felveszed. Ha mindenki megvan, akkor már indulhat is a szervezkedés. :)

 

Beszéljétek meg az osztálytalálkozó időpontját!

 

Bár kicsi a valószínűsége, hogy mindenkinek jó lesz ugyanabban az időpontban, de azért érdemes kitűzni pár választható időpontot, dátumot, majd amelyiken a legtöbben érnek rá, arra kell letenni a voksot. Ne aggódj, szinte sosincs olyan osztálytalálkozó, hogy mindenki ott lenne. 

A helyszín lefoglalásához, akármennyire sem tud mindenki eljönni, mégis szükség van egy létszámra, hiszen ennek megfelelően kell majd lefoglalnod a helyet.

 

Találjátok ki közösen, hogy mit szeretnétek csinálni ezen az emlékezetes osztálytalálkozón!

 

Mit szeretnétek csinálni? Készíts szavazást! Táncolni, ebédelni, vacsorázni, bowlingozni? Amelyikre a legtöbben szavaztok, az a nyerő program. A szervezéstől ne tántorítson el az sem, ha valaki nagyon ellene van a megszavazott programnak, hiszen a többség dönt alapon működik minden ez esetben, ezt pedig szögezd le az elején, így nem érhet téged sem támadás. Ezek után már csak a helyszínt kell kiválasztani, ami abban a városban legyen, ahol az iskola található, vagy ott, ahol a legtöbben élnek közületek. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet is a helyszín kibérlése!

 

Ebédelni, vacsorázni szeretnétek ez az emlékezetes osztálytalálkozó alkalmával? Mi biztosítjuk a helyszínt egy felejthetetlen osztálytalálkozóhoz!

 

A MÜPA épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található éttermünk, ahol akár hangszigetelt különtermünk kibérlésére is van lehetőség. Ha minket választotok, akkor biztosítjuk a patinás környezetet, a meghitt hangulatot, a megfelelő, privát szférát számotokra, hogy igazán kellemesen teljen a visszaemlékezés és, hogy senki ne tudjon megzavarni titeket ebben, ínycsiklandó ételeket, minőségi borokat, különleges desszereteket, továbbá segítőkész és tapasztalt személyzetünk pedig mindenben segítségetekre lesz. Osztálytalálkozó helyszín Budapest legszebb éttermében, a Duna-parton, mert nálunk még a környezet is exkluzív!

 

Személyre szabott ajánlatért kattints ide: Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor