Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Esküvő utáni vacsora helyszín Budapesten,a MÜPA-ban, ahol a nagy nap is bohém!

Egy esküvő utáni vacsora helyszín Budapesten az álomesküvőért, a MÜPA-ban. Érezze át Ön is a Bohém Étterem bohém szellemiségét, melyben elrepítjük egy olyan álomvilágba, amire örökké emlékezni fog!

Esküvői vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Álom esküvői vacsora helyszín Budapesten, a MÜPA-ban, a Bohém Étteremben!

Sokat tanakodtunk rajta, hogy vajon hogyan is értelmezzük azt a szót, hogy bohém. Ha már a MÜPA-ban akarjuk tartani életünk egyik legfontosabb napjának vacsoráját, miért ne lehetne ez a fontos nap is bohém? De hogy mit is nevezünk bohémnak? Bohémnak általában a művészembereket szoktuk nevezni, akik kitűnnek a tömegből, "különcök", egyáltalán nem olyanok, mint az átlagos emberek. Mindig álmodoznak, mindig jókedvűek, mindegy mi történik, mindig boldogok.. Ezt a szellemiséget próbáltuk belevinni az általunk levezetett esküvő utáni vacsorába.

 

Bohém Étterem a bohém esküvő utáni vacsoráért – helyszín a Duna partján

A szerelem mindig elveszi az ember eszét, legalábbis valamennyire biztosan, ilyenkor igazán illik ránk a "bohém" szó. Budapesten található az étterem, melyhez igazán passzol teljes jellemiségében ez a szó, ez a Bohém Étterem. Ez a különleges étterem a MÜPA-nak belsejében található, mely név már önmagában is megadja az exkluzív rendezvényhelyszín érzését.

 

Esküvő utáni vacsora helyszín Budapest - Mert fontos, hogy hol töltitek életetek legfontosabb napját!

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol töltjük ennek napját. Ez az a nap, amikor két lélek egybeforr, és a "te" és "én" helyett a "mi" kerül előtérbe. A menyasszonyból feleség, a vőlegényből férj lesz. Az esküvő napján az egész addigi életünk átformálódik, ettől a naptól kezdve egy lélekként megyünk az úton, egy emberként éljük hátralévő életünket. Ez a nap örökké emlékezetes lesz, ehhez szükséges a tökéletes esküvő utáni vacsora helyszíne is. Hol is lehetne szebb, mint a művészetek és az álmok fellegvárában, a Budapesten található MÜPA-ban, azon belül is a Bohém Étteremben. Egy esküvői vacsora helyszín, mely megadja a mesébe illő valóságot, az álmok megvalósulását!

 

 

Mi megvalósítjuk az álomvilágot, legyen álom esküvői vacsorája nálunk!

 

Kérje ajánlatunkat ide kattinva!

 

  

 

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,
akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."


Hemingway


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor