Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Esküvő utáni vacsora helyszín Budapesten,a MÜPA-ban, ahol a nagy nap is bohém!

Egy esküvő utáni vacsora helyszín Budapesten az álomesküvőért, a MÜPA-ban. Érezze át Ön is a Bohém Étterem bohém szellemiségét, melyben elrepítjük egy olyan álomvilágba, amire örökké emlékezni fog!

Esküvői vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Álom esküvői vacsora helyszín Budapesten, a MÜPA-ban, a Bohém Étteremben!

Sokat tanakodtunk rajta, hogy vajon hogyan is értelmezzük azt a szót, hogy bohém. Ha már a MÜPA-ban akarjuk tartani életünk egyik legfontosabb napjának vacsoráját, miért ne lehetne ez a fontos nap is bohém? De hogy mit is nevezünk bohémnak? Bohémnak általában a művészembereket szoktuk nevezni, akik kitűnnek a tömegből, "különcök", egyáltalán nem olyanok, mint az átlagos emberek. Mindig álmodoznak, mindig jókedvűek, mindegy mi történik, mindig boldogok.. Ezt a szellemiséget próbáltuk belevinni az általunk levezetett esküvő utáni vacsorába.

 

Bohém Étterem a bohém esküvő utáni vacsoráért – helyszín a Duna partján

A szerelem mindig elveszi az ember eszét, legalábbis valamennyire biztosan, ilyenkor igazán illik ránk a "bohém" szó. Budapesten található az étterem, melyhez igazán passzol teljes jellemiségében ez a szó, ez a Bohém Étterem. Ez a különleges étterem a MÜPA-nak belsejében található, mely név már önmagában is megadja az exkluzív rendezvényhelyszín érzését.

 

Esküvő utáni vacsora helyszín Budapest - Mert fontos, hogy hol töltitek életetek legfontosabb napját!

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol töltjük ennek napját. Ez az a nap, amikor két lélek egybeforr, és a "te" és "én" helyett a "mi" kerül előtérbe. A menyasszonyból feleség, a vőlegényből férj lesz. Az esküvő napján az egész addigi életünk átformálódik, ettől a naptól kezdve egy lélekként megyünk az úton, egy emberként éljük hátralévő életünket. Ez a nap örökké emlékezetes lesz, ehhez szükséges a tökéletes esküvő utáni vacsora helyszíne is. Hol is lehetne szebb, mint a művészetek és az álmok fellegvárában, a Budapesten található MÜPA-ban, azon belül is a Bohém Étteremben. Egy esküvői vacsora helyszín, mely megadja a mesébe illő valóságot, az álmok megvalósulását!

 

 

Mi megvalósítjuk az álomvilágot, legyen álom esküvői vacsorája nálunk!

 

Kérje ajánlatunkat ide kattinva!

 

  

 

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,
akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."


Hemingway


LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

További hírek >
New York Café TripAdvisor