Asztalfoglalás

Bohém Étterem Budapest

Étterem Budapest? Természetesen a Bohém étterem, a MÜPA Nemzeti Színház felé néző oldalán. Egészséges, cukormentes alacsony kalóriájú, fogyókúrás és diabetikus ételek és hagyományos konyha remekei is megtalálhatóak nálunk. 

A Bohém Étterem Budapest legkülönlegesebb ajánlataival várja a vendégeket

Hatalmas kínálatunk mellett nálunk egyedülálló módon választhat több féle cukormentes, cukorbeteg és gyermekmenü illetve fogyókúrás ételeink közűl, így tőlünk biztosan senki nem távozik csalódottan. Különleges szolgáltatásaink közé tartozik a voucher vásárlás lehetősége, melyet vásárolhat saját maga részére, illetve ajándéknak is nagyszerű. Az étterem Budapest szívében található, a Müpa Nemzeti Színház felé néző oldalán, így lehetőséget nyújtva arra, hogy megkoronázza estéjét egy jó színdarab után egy finom vacsorával.

A Bohém Étterem Budapest leghangulatosabb vacsora helyszíne

Éttermünk rengeteg különleges eseménynek adott már helyet. A Bohém Étterem Budapest egyik legkedveltebb helyszíne a leánykérések alkalmához, de rengetegen látogatnak hozzánk születésnapot, névnapot, vagy akár házassági évfordulót ünnepelni. A romantikus környezet a Duna partján, a meghitt hangulatú beltér, a kiszolgálás minősége és a finom ételek mind hozzájárulnak a tökéletes összhanghoz. 

A Bohém Étterem Budapest legelőkelőbb rendezvényheszíne

Kifinomult étel- és italválasztékunkkal garantáljuk Önnek rendezvénye sikerét, Budapest egyik legszebb éttermében. Legyen szó exluzív rendezvényekről, esküvőről, vagy esküvő utáni vacsoráról, osztálytalálkozóról, vagy akár sajtótájékoztatóról, a Bohém Étterem Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszíne.

Foglaljon asztalt MOST online, a Bohém Étterem, Budapest egyik legkülönlegesebb éttermébe ide kattintva!

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, a Bohém Étteremben   Szerintünk a tökéletes nagyvárosi rendezvényhelyszín Budapest belvárosában található. Egy központi fekvéssel rendelkező helyszín választása mellett számtalan indok szól. Kérjük engedje meg, hogy ezek közül említsünk néhányat! A meghívott vendégek kiváló tömegközlekedési lehetőségek közül választhatnak és a parkolással sem fog meggyűlni a bajuk! Sok opció nyílik a szórakozásra és a kikapcsolódásra is ezen a környéken. Nem mellesleg a Bohém Étterem a híres budapesti Művészetek Palotájában foglal helyet.

Bohém Restaurant

CULINARY DELIGHTS OF THE BOHÉM RESTAURANT BUDAPEST   The specialty of the Bohém restaurant is given already by the site itself, to be found within the MÜPA building beside the Concert Hall receiving the leading musicians of the world. The reputable essence ensured by the surrounding grabs the visitors of the restaurant at once. Entering the restaurant special areas, cosy lighting, attentive service, exclusive food and wine assortment, savoury coffee awaits our dear guests and as a real curiosity, in turn appears a popular performer, a world famous soloist, or a maestro within the table companies as well.   PRIVATE ROOM OF THE BOHÉM RESTAURANT BUDAPEST We ensure an exclusive program site for all program types: for birthday parties, engagements, wedding...

Bohém Étterem Budapest

Fővárosunkat nem lehetne azzal a váddal illetni, hogy szűkölködik a vendéglátóhelyekben, így nehéz kiválasztani a megfelelő helyszínt ebédünk, vagy vacsoránk elköltéséhez. A Bohém Étterem azok számára jelent kitűnő választást, akik nem csupán egy ízletes étkezésre vágynak, hanem fontos számukra, hogy egy hangulatos, romantikus helyen, színvonalas környezetben tehessék meg mindezt.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!


1/2

címkék:
LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor