Asztalfoglalás

Exkluzív rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben

Exkluzív rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben

 

EXKLUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN VÁRJA NEM MINDENNAPI KÖRNYEZETBEN

 

Ha igazán exkluzív rendezvényhelyszínre vágyik, akkor válassza a Bohém éttermet a MÜPA-ban - patinás esszencia, gyönyörű környezet, kifinomult étel-és italválaszték garantálja rendezvénye sikerét Budapest egyik legszebb éttermében.

 

EXKLUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Legyen szó üzleti, vagy privát rendezvényről, a MÜPA-ban található Bohém Étterem minden esetben tökéletes választás. Exkluzív rendezvényhelyszínt biztosítunk minden típusú rendezvény: születésnap, eljegyzés, házassági évforduló, diplomaosztó, céges rendezvények, konferencia, kiállítás és számos más esemény számára, ehhez garantáljuk a magas színvonalú kiszolgálást és a professzionális vendéglátást.

 

A BOHÉM ÉTTEREM KÜLÖNTERME - EXKLUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

A Bohém Étterem már önmagában azért is különleges, hiszen a magyar kultúra egyik kiemelkedő központjában, a MÜPA-ban található. Ez a hangulat az, ami jellemzően körbelengi ez egész éttermet, és mindig azt a benyomást kelti, mintha szinte megérintene minket a művészet. Az étterem 120 fős különterme hangulatos világítással, igazán elegáns és harmonikus berendezéssel van ellátva, úgy, hogy légköre minden típusú rendezvény számára ideális legyen.

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


címkék: Esemény, Étterem, Étterem Budapest, Privát rendezvény, Rendezvényhelyszín





LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor