Asztalfoglalás

Fogyókúrás ételek

Fogyókúrás ételek

Fogyókúrás ételek éttermi színvonalon

 

Éppen diétázik vagy valamilyen szigorú fogyókúrás szabályt követ, hogy megszabaduljon néhány felesleges kilótól? Nálunk akkor is megtalálja a megfelelő ételt! Fogyókúrás ételeinket éttermi színvonalon készítjük el! Minden egészségtudatos, ételintoleranciával küzdő és cukorbetegek számára is megfelelő ételeket állítottunk össze Pillmann Szandra, a Honvédkórház dietetikusának együttműködésével.

 

 

 

 

 

 

Fogyókúrás ételek – Fitness menü a Bohém Étteremben!

 

Összeállítottunk egy olyan Fitness menü ajándékutalványt, mely megvásárlása esetén kedvezőbb áron juthat hozzá ehhez a két fogásos menühöz. Fontosnak tartottuk, hogy kalóriaszegény ételeket illesszünk a menübe, így minden fogyókúrába könnyen beilleszthető, illetve egészségtudatos vendégeink számára is megfelelő választás lehet. Az ajándékutalványt akár saját részre is meg lehet vásárolni! Ide kattintva érheti el: Fitness menü.

 

Fogyókúrás ételek Magyarország egyik legrangosabb séfjétől!

 

Pásztor Krisztián, éttermünk séfje – aki nem csak Magyarországon ért el kiemelkedő sikereket, de külföldön is megbecsülik fantasztikus munkáját. Évekig vezette a prágai Boscolo hotel éttermét, mielőtt elvállalta azt a különleges kihívást, melyet a MÜPA éttermének, a Bohém étteremnek a vezetése jelent. Diabetikus, fitness és cukorbeteg barát ételeink megalkotója Krisztián. Csapata készíti el kellő odafigyeléssel ételeinket, és a szakma elkötelezett szerelmeseként bátran ajánlja minden egészségtudatos vendégünk számára is.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Cukorbeteg, Cukorbeteg Étterem, Egészséges étel

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor