Asztalfoglalás

Gyereknap - az év legvidámabb napja

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Gyermeknapi programok

A hazánkban 1931-től tartott különleges napon járjunk hát gyermekeink kedvében! Keressünk számukra olyan programot, melyet biztosan élveznek, tegyünk egy nagy sétát és engedjünk egy kicsit több édességet is, mint általában szoktunk!

 

 

Kezdjük vidáman a reggelt!Egy mosolygós kezdés megalapozza az egész napi jó hangulatot, így készüljünk valami különlegessel a gyerkőcök megörvendeztetése alkalmából. Ehhez kitűnő ötlet, hogyha egy apróságot teszünk a reggeli tányér mellé – például egy kis plüssfigurát és egy csokit - és gyermekeink kedvencét készítjük el reggelire. 

 

Teljen játékosan az egész nap!

 

A gyermeknapi programlehetőségek tárháza kimeríthetetlen, de a megfelelő program kiválasztásakor jó, ha odafigyelünk arra is, hogy melyek azok a programok, melyek gyermekeink művelődéséhez is hozzátesznek egy keveset, mindezt pedig úgy, hogy számukra is maradandó élményt okozunk.

 

Kattintson ide a Cifra Palota gyermeknapi ünnep részleteiért!

 

A Müpa gyermeknapi programja – a Cifra Palota – például nagyszerű gyermeknapi kikapcsolódást nyújt az egész család számára, elsősorban az olyan családok részére, akik ezt az időt aktívan, kreatívan és tartalmasan szeretnék eltölteni. Kisgyermekektől egészen 12 éves korig minden lurkónak mosolyt csalnak majd arcára a színpadon látható zenével és tánccal tarkított meseelőadások, illetve a számos kreatív, játékos és készségfejlesztő programok is.

Ezen rendezvény kicsik és nagyok számára egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér, a gyermeknapi Cifra Palota előadásra összegyűlt gyerekcsoport pedig lehetőséget kínál az új barátságok szövődésére is.

 

Hogyha kellőképp kifáradt és megéhezett az egész család, akkor pedig nem is kell messzire menni, hiszen a Müpában helyet foglaló Bohém Étterem igazán kellemes megkoronázása lehet ennek a remek napnak!

 

Ide kattintva asztalt is foglalhat gyermeknapra. A gyermek menüről pedig ide kattintva tájékozódhat.

 

Részesítsük előnyben az aktív pihenést!Az izgő-mozgó gyermekek egy percre sem tudnak egyhelyben maradni, ugye? Hát akkor szervezzünk olyan programokat amelyekkel levezethetik energiájukat. Az előbb említett rendezvény nagyszerű választás ehhez, de a friss levegőn eltöltött kirándulással vagy egy otthoni társasjáték partival sem foghatunk mellé. Az a fontos, hogy együtt legyen a család, és ezen a vasárnapon ne a házimunkáé legyen a főszerep, ne hagyjuk, hogy bármi elvonja a figyelmünket gyermekeinken kívül. Játszunk hát velük és élvezzük ezt a szuper napot!


LEGFRISSEBB HÍREK

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor