Asztalfoglalás

Egy hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A megfelelő diéta


A diéta lényege az étkezés megváltoztatásán keresztül a fogyás, illetve az egészség megőrzése. A legtöbb diéta nem teszi lehetővé, hogy egész életmódunkon változtassunk, mert egyoldalú táplálkozásból állnak, ami egy idő után tarthatatlan. Ha nem csak pár napos felfrissítésről, vagy méregtelenítésről van szó, akkor mindenképpen olyan diétát válasszunk, amely széleskörű, mindenféle tápanyagban gazdag étkezést biztosít. A diéta hosszútávon alkalmazkodjon az életvitelünkhöz is.

 

 

A hatékony diéta titka


 „A fogyás kemény munka és sok lemondással jár!” Rengetegszer hallottam már ezt a mondatot és hasonló felvetéseket. Ha sikerül kiválasztanunk a számunkra tökéletes diétát, akkor nemhogy könnyen lefogyunk, de még élvezhetjük is. Több energiát ad, jó kedvet, sikerélményt, ami nemcsak hatékonyabbá teszi a fogyást, de az életünkre is pozitív hatást gyakorol. A lemondás pedig inkább kompromisszumok formájában nyilvánul meg, tehát nem kell lemondanunk bizonyos ételekről, csak mértékkel kell fogyasztanunk. Például nyugodtan megehetünk egy fárasztó nap után egy szelet csokit, vagy egy szelet sütit, ha cserébe végzünk valami célzott mozgást. A lényeg, hogy ne kényszernek érezzük, hanem örömmel csináljuk a diétát.

 

A diéta veszélyei


 A rosszul összeállított fogyókúra különböző vitaminok hiányát okozhatja a szervezetünkben, amik kisebb, nagyobb betegségekhez is vezethetnek.  Ha nem vagyunk biztosak a választásban, akkor forduljunk szakemberhez, mielőtt még elkezdenénk bármit is.
Kerüljük a koplalást, az éhezést, és a kevés folyadékot. Ha nem eszünk eleget, az súlyos problémákhoz vezet: a koncentráció hiánya, rosszullét, ájulás, idegesség… a folyadék hiánya sem tesz jót a szervezetünknek, főleg a nyári hőségben.
A túl gyors fogyás is megviseli a szervezetet, és tartalékokat képez. Így könnyen kialakul az ún. jojo diéta, ami nemhogy fogyást eredményez, de még a kiinduló súlyt sem lehet utána tartani. Az egészséges fogyás mértéke függ a kiinduló súlytól, a diéta hatékonyságától és attól, hogy rendesen betartjuk-e a szabályokat, illetve végzünk-e kiegészítésként mozgást. De heti 1 kiló fogyás, kivétel az első két-három hétben a maximum, ami egészséges.
Ha bármilyen probléma van az egészségünkkel, pl.: cukorbetegség, mindenképpen forduljunk szakemberhez, mert ilyen esetekben a helytelen diéta beláthatatlan következményeket vonhat maga után!

 

Mi összeállítottunk egy kedvezményes árú Fitness menüt a diétázni avagy fogyni vágyók számára, mellyel szeretnénk támogatni az egészséges étkezést. Ide kattintva tekintheti meg: Fitness menü.

 

A cukorbetegséggel küzdők számára is szeretnénk megfelelő minőségű és mennyiségű ételekkel szolgálni, kedvezményes áron, melyet Pillmann Szandra dietetikus együttműködésével állítottunk össze. A három fogásos, diabetikus menüt ide kattintva tekintheti meg: Diabetikus menü.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor