Asztalfoglalás

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Tökéletes helyszín a házassági évforduló megünnepléséhez

 

Nálunk igazán meghitt pillanatokban lehet részed pároddal, hiszen éttermünk kialakításában törekedtünk arra, hogy mindenkinek megmaradjon a privát szférája, ezáltal ha egy romantikus estére vágysz, legyen ez akár egy randi, akár egy lánykérés vagy egy házassági évforduló megünneplése, itt biztosan megtalálod a megfelelő miliőt hozzá.

 

 

 

 

 

Tökéletes este, exkluzív helyszín, emlékezetes házassági évforduló

 

Mivel a MÜPA épületében vagyunk megtalálhatók, a Nemzeti Színházzal szemben, ezért a házassági évforduló alkalmával akár pár lépésből beülhettek egy színházi előadásra, meg is vacsorázhattok nálunk, majd egy kellemeset sétálhattok a Duna-parton, közben pedig gyönyörködhettek a környező épületek patinás küllemén! Ki kívánna szebbet ennél? Ezzel igazán emlékezetessé teheted ezt a neves napot. 

 

Akár fiatalok, akár idősebbek vagytok, mi biztosítjuk minden korosztálynak a megfelelő házassági évforduló helyszínét!

 

Éttermünkbe lépve mindenkit magával ragad a hangulat. A patinás kinézet, a gyönyörű falak, a meghitt világítás minden korosztálynak kellő hangulatot áraszt. Nálunk mindenki otthon érezheti magát!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor