Asztalfoglalás

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Tökéletes helyszín a házassági évforduló megünnepléséhez

 

Nálunk igazán meghitt pillanatokban lehet részed pároddal, hiszen éttermünk kialakításában törekedtünk arra, hogy mindenkinek megmaradjon a privát szférája, ezáltal ha egy romantikus estére vágysz, legyen ez akár egy randi, akár egy lánykérés vagy egy házassági évforduló megünneplése, itt biztosan megtalálod a megfelelő miliőt hozzá.

 

 

 

 

 

Tökéletes este, exkluzív helyszín, emlékezetes házassági évforduló

 

Mivel a MÜPA épületében vagyunk megtalálhatók, a Nemzeti Színházzal szemben, ezért a házassági évforduló alkalmával akár pár lépésből beülhettek egy színházi előadásra, meg is vacsorázhattok nálunk, majd egy kellemeset sétálhattok a Duna-parton, közben pedig gyönyörködhettek a környező épületek patinás küllemén! Ki kívánna szebbet ennél? Ezzel igazán emlékezetessé teheted ezt a neves napot. 

 

Akár fiatalok, akár idősebbek vagytok, mi biztosítjuk minden korosztálynak a megfelelő házassági évforduló helyszínét!

 

Éttermünkbe lépve mindenkit magával ragad a hangulat. A patinás kinézet, a gyönyörű falak, a meghitt világítás minden korosztálynak kellő hangulatot áraszt. Nálunk mindenki otthon érezheti magát!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor