Asztalfoglalás

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Házassági évforduló tökéletes helyszíne

Tökéletes helyszín a házassági évforduló megünnepléséhez

 

Nálunk igazán meghitt pillanatokban lehet részed pároddal, hiszen éttermünk kialakításában törekedtünk arra, hogy mindenkinek megmaradjon a privát szférája, ezáltal ha egy romantikus estére vágysz, legyen ez akár egy randi, akár egy lánykérés vagy egy házassági évforduló megünneplése, itt biztosan megtalálod a megfelelő miliőt hozzá.

 

 

 

 

 

Tökéletes este, exkluzív helyszín, emlékezetes házassági évforduló

 

Mivel a MÜPA épületében vagyunk megtalálhatók, a Nemzeti Színházzal szemben, ezért a házassági évforduló alkalmával akár pár lépésből beülhettek egy színházi előadásra, meg is vacsorázhattok nálunk, majd egy kellemeset sétálhattok a Duna-parton, közben pedig gyönyörködhettek a környező épületek patinás küllemén! Ki kívánna szebbet ennél? Ezzel igazán emlékezetessé teheted ezt a neves napot. 

 

Akár fiatalok, akár idősebbek vagytok, mi biztosítjuk minden korosztálynak a megfelelő házassági évforduló helyszínét!

 

Éttermünkbe lépve mindenkit magával ragad a hangulat. A patinás kinézet, a gyönyörű falak, a meghitt világítás minden korosztálynak kellő hangulatot áraszt. Nálunk mindenki otthon érezheti magát!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Család, Ebéd, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor