Asztalfoglalás

Esküvő utáni vacsora Budapesten

Esküvő utáni vacsora Budapesten

Esküvő utáni vacsora helyszínt keres? Akkor nézze meg közelebbről éttermünket!

 

Érezze át Ön is a Bohém Étterem bohém szellemiségét, melyben elrepítjük egy olyan álomvilágba, amire örökké emlékezni fog! Hiszen a Nagy Nap csak egyszer van az ember életében, így meg is kell annak adni a módját. Ha tökéletes helyszínt keres az esküvő utáni vacsorához, akkor válasszon Minket!

 

 

 

 

 

 

 

Különtermünk esküvő utáni vacsorához

 

Különtermünkben már rengeteg romantikus rendezvénynek lehettünk szemtanúi. A már eleve exkluzív megjelenésű, gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, mi pedig segítünk ezt fokozni tapasztalt és udvarias személyzetünkkel.

 

Ha esküvő utáni vacsora helyszínt keres Budapesten, akkor hangszigetelt különtermünk is a rendelkezésére áll

 

Különtermünk teljesen hangszigetelt, szeparált az étterem első részétől, így zavartalanul szinte bármilyen rendezvény tartására alkalmas. Elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani az esküvője utáni vacsorát.

 

Esküvő utáni vacsora Budapesten a Bohém Étteremben

 

Ha egy családias, meghitt esküvő mellett tette le a voksát, az utána lévő vacsorával Nálunk megkoronázhatja élete Nagy Napját! A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetik el életük legfontosabb napját. Nálunk garantáltan emlékezetes marad ez a nap!

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém esküvő, Esküvő, Esküvőhelyszín, Vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

További hírek >
New York Café TripAdvisor