Asztalfoglalás

Esküvő utáni vacsora Budapesten

Esküvő utáni vacsora Budapesten

Esküvő utáni vacsora helyszínt keres? Akkor nézze meg közelebbről éttermünket!

 

Érezze át Ön is a Bohém Étterem bohém szellemiségét, melyben elrepítjük egy olyan álomvilágba, amire örökké emlékezni fog! Hiszen a Nagy Nap csak egyszer van az ember életében, így meg is kell annak adni a módját. Ha tökéletes helyszínt keres az esküvő utáni vacsorához, akkor válasszon Minket!

 

 

 

 

 

 

 

Különtermünk esküvő utáni vacsorához

 

Különtermünkben már rengeteg romantikus rendezvénynek lehettünk szemtanúi. A már eleve exkluzív megjelenésű, gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, mi pedig segítünk ezt fokozni tapasztalt és udvarias személyzetünkkel.

 

Ha esküvő utáni vacsora helyszínt keres Budapesten, akkor hangszigetelt különtermünk is a rendelkezésére áll

 

Különtermünk teljesen hangszigetelt, szeparált az étterem első részétől, így zavartalanul szinte bármilyen rendezvény tartására alkalmas. Elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani az esküvője utáni vacsorát.

 

Esküvő utáni vacsora Budapesten a Bohém Étteremben

 

Ha egy családias, meghitt esküvő mellett tette le a voksát, az utána lévő vacsorával Nálunk megkoronázhatja élete Nagy Napját! A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetik el életük legfontosabb napját. Nálunk garantáltan emlékezetes marad ez a nap!

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém esküvő, Esküvő, Esküvőhelyszín, Vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor