Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

A legideálisabb könyvbemutató helyszín Budapesten!

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.

Tökéletes könyvbemutató helyszín Budapesten

KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A MÜPÁBAN

 

Ne keressen tovább, mert ennél ideálisabb helyszínt biztosan nem talál, ha könyvbemutatót szeretne tartani. A MÜPA hangulata garantáltan elvarázsol majd mindenkit, aki ide látogat, a tágas terek, az elegáns hangulat és a kultúra közelsége mindenkit lenyűgöz majd.

 

A BOHÉM ÉTTEREM BUDAPEST LEGTÖKÉLETESEBB KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN LEHET

 

A Bohém Étterem különterme több, mint 100 fő kényelmes fogadására lett kialakítva, így tökéltes helyszíne lehet akár egy könyvbemutatónak is. Saját színpaddal rendelkezik, a technikai berendezésről pedig mi gondoskodunk, így nem kell aggódnia a rendezvény lebonyolítása miatt.

 

 

 

 

EXKLUZÍV KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

Olyan környezetben tarthatja könyvbemutatóját, ami mindenkit elvarázsol. Meleg, kellemes hangulatú  berendezés, elegáns dekoráció várja vendégeit, akik így teljes kényelemben fogják magukat érezni. Személyzetünk mindent elkövet a figyelmes és segítőkész kiszolgálás érdekében, erről a kifinomult étel-és italválasztékunk is gondoskodik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor