Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

A legideálisabb könyvbemutató helyszín Budapesten!

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.

Tökéletes könyvbemutató helyszín Budapesten

KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A MÜPÁBAN

 

Ne keressen tovább, mert ennél ideálisabb helyszínt biztosan nem talál, ha könyvbemutatót szeretne tartani. A MÜPA hangulata garantáltan elvarázsol majd mindenkit, aki ide látogat, a tágas terek, az elegáns hangulat és a kultúra közelsége mindenkit lenyűgöz majd.

 

A BOHÉM ÉTTEREM BUDAPEST LEGTÖKÉLETESEBB KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN LEHET

 

A Bohém Étterem különterme több, mint 100 fő kényelmes fogadására lett kialakítva, így tökéltes helyszíne lehet akár egy könyvbemutatónak is. Saját színpaddal rendelkezik, a technikai berendezésről pedig mi gondoskodunk, így nem kell aggódnia a rendezvény lebonyolítása miatt.

 

 

 

 

EXKLUZÍV KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

Olyan környezetben tarthatja könyvbemutatóját, ami mindenkit elvarázsol. Meleg, kellemes hangulatú  berendezés, elegáns dekoráció várja vendégeit, akik így teljes kényelemben fogják magukat érezni. Személyzetünk mindent elkövet a figyelmes és segítőkész kiszolgálás érdekében, erről a kifinomult étel-és italválasztékunk is gondoskodik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor