Asztalfoglalás

Különleges esküvő utáni vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Különleges esküvő utáni vacsora helyszín a Bohém Étteremben

EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ UTÁNI VACSORA HELYSZÍN BUDAPESTEN, A MÜPA-BAN

 

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol mondjuk ki azt a bizonyos igent. A szerelem mindig elveszi az ember eszét, legalábbis valamennyire biztosan, ilyenkor igazán illik ránk a "bohém" szó. Budapesten található az étterem, melyhez igazán passzol teljes jellemiségében ez a szó, ez a Bohém Étterem. Ez a különleges étterem a MÜPA belsejében található, és a név már önmagában is megadja a különleges esküvői vacsora érzését.

 

 

 

 

 

A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM A LEGKÜLÖNLEGESEBB ESKÜVŐI VACSORA HELYSZÍN

 

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani esküvő utáni vacsoráját. A maximum 120 fős különtermünkben akár nagyobb rokonság számára is tudjuk biztosítani az esküvő utáni vacsora helyszínét. A résztvevők pedig kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetik el életük legfontosabb napját. 

 

 

 

 

 

 

 

KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ UTÁNI VACSORA HELYSZÍN EGY KÜLÖNLEGES NAPRA, A DUNA MELLETT!

 

Nem csak a beltér egyedi nálunk, hanem a külső környezet is, hiszen a Duna mellett húzódó MÜPA-ban található éttermünk, amely mellett végigsétálva igazán felejthetetlenné tehetjük életünk legkülönlegesebb napját.

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Bohém esküvő, Bohém étterem, Eljegyzés, Esküvő, Esküvőhelyszín

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor