Asztalfoglalás

Különleges esküvő utáni vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Különleges esküvő utáni vacsora helyszín a Bohém Étteremben

EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ UTÁNI VACSORA HELYSZÍN BUDAPESTEN, A MÜPA-BAN

 

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, ezért nem mindegy, hogy hol mondjuk ki azt a bizonyos igent. A szerelem mindig elveszi az ember eszét, legalábbis valamennyire biztosan, ilyenkor igazán illik ránk a "bohém" szó. Budapesten található az étterem, melyhez igazán passzol teljes jellemiségében ez a szó, ez a Bohém Étterem. Ez a különleges étterem a MÜPA belsejében található, és a név már önmagában is megadja a különleges esküvői vacsora érzését.

 

 

 

 

 

A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM A LEGKÜLÖNLEGESEBB ESKÜVŐI VACSORA HELYSZÍN

 

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani esküvő utáni vacsoráját. A maximum 120 fős különtermünkben akár nagyobb rokonság számára is tudjuk biztosítani az esküvő utáni vacsora helyszínét. A résztvevők pedig kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetik el életük legfontosabb napját. 

 

 

 

 

 

 

 

KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ UTÁNI VACSORA HELYSZÍN EGY KÜLÖNLEGES NAPRA, A DUNA MELLETT!

 

Nem csak a beltér egyedi nálunk, hanem a külső környezet is, hiszen a Duna mellett húzódó MÜPA-ban található éttermünk, amely mellett végigsétálva igazán felejthetetlenné tehetjük életünk legkülönlegesebb napját.

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Bohém esküvő, Bohém étterem, Eljegyzés, Esküvő, Esküvőhelyszín

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor