Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Különterem a Bohém Étteremben Budapesten

A MÜPA-ban található Bohém Étterem különterme akár 120 fős rendezvények befogadására is képes, amelyhez garantálja az elegáns környezetet, a hangulatos berendezést, a segítőkész személyzetet és a teljes technikai hátteret. Minden rendezvény esetében tökéletes választás, legyen szó privát vagy céges rendezvényről! 

Különterem Budapesten a Bohém Étteremben

A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM KÜLÖNTERME - EXKLUZÍV RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

Exkluzív rendezvényhelyszínt biztosítunk minden típusú rendezvényhez: születésnap, eljegyzés, házassági évforduló, diplomaosztó, céges rendezvények, konferencia, kiállítás és számos más esemény számára, ehhez garantáljuk a magas színvonalú kiszolgálást és a professzionális vendéglátást.

Ha szeretnél többet tudni a terembérléssel kapcsolatban, kattints ide: Terembérlés Budapest

 

Az étterem 120 fős különterme hangulatos világítással, igazán elegáns és harmonikus berendezéssel van ellátva, úgy, hogy légköre minden típusú rendezvény számára ideális legyen. 

A különeterem saját színpaddal van ellátva, így lehetősége adódik előadások, oktatások, sajtótájékoztatók megtartására is.

 

Tekintsen meg több képet a különteremről itt: Különterem képek

 

Személyre szabott ajánlatkérésünkért kattintson ide: AJÁNLATKÉRÉS

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor