Asztalfoglalás

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

 

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN A KULTÚRA KÖZPONTJÁBAN

 

Nem hiszem, hogy létezne hitelesebb helyszín egy kulturális rendezvénynek, mint a kultúra budapesti fellegvára a, a MÜPA épülete. A Duna partján emelkedő káprázatos épületkomplexum már érkezéskor elvarázsol mindenkit, később pedig, közelebb haladva ez az érzés fokozatosan erőödik. Művészek, zenészek, énekesek éttermünk mindennapi vendégei, így folyamatosan körbevesz minket a kultúra a Bohém Étteremben is. 

 

 

 

 

BUDAPEST LEGSZEBB KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍNE

 

A tökéletes környezet, a kifinomult étel-és italválaszték, az elegáns, de mégis barátságos hangulat és személyzetünk mindig figyelmes kiszolgálása a garancia arra, hogy rendezvénye a lehető legjobban teljen, hiszen Önnek semmire nem lesz gondja. Bízza ránk magát, és meghívottjait, és engedje meg, hogy élete legjobb rendezvényét szervezzük meg, amelyet soha nem felejtenek el!

 

A BOHÉM ÉTTEREM CSODÁS KÜLÖNTERME, MINT KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

Az étterem több, mint 100 főt befogadó különterme tökéletes helyszínt biztosít mindenfél magán, vagy céges rendezvény számára. Mivel saját színpaddal is rendelkezik, nem jelent gondot, ha beszédet, előadást, színdarabot szeretnének tartani a rendezvény keretein belül, ehhez ráadásul biztosítjuk a fény-és hangtechnikát is a helyszínen, hogy ezzel se kelljen foglalkozniuk. Kell ennél ideálisebb helyszín?

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 

 


címkék: Budapest, Étterem Budapest, Exkluzív, Rendezvény, Rendezvényhelyszín

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor