Asztalfoglalás

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

 

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN A KULTÚRA KÖZPONTJÁBAN

 

Nem hiszem, hogy létezne hitelesebb helyszín egy kulturális rendezvénynek, mint a kultúra budapesti fellegvára a, a MÜPA épülete. A Duna partján emelkedő káprázatos épületkomplexum már érkezéskor elvarázsol mindenkit, később pedig, közelebb haladva ez az érzés fokozatosan erőödik. Művészek, zenészek, énekesek éttermünk mindennapi vendégei, így folyamatosan körbevesz minket a kultúra a Bohém Étteremben is. 

 

 

 

 

BUDAPEST LEGSZEBB KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍNE

 

A tökéletes környezet, a kifinomult étel-és italválaszték, az elegáns, de mégis barátságos hangulat és személyzetünk mindig figyelmes kiszolgálása a garancia arra, hogy rendezvénye a lehető legjobban teljen, hiszen Önnek semmire nem lesz gondja. Bízza ránk magát, és meghívottjait, és engedje meg, hogy élete legjobb rendezvényét szervezzük meg, amelyet soha nem felejtenek el!

 

A BOHÉM ÉTTEREM CSODÁS KÜLÖNTERME, MINT KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

Az étterem több, mint 100 főt befogadó különterme tökéletes helyszínt biztosít mindenfél magán, vagy céges rendezvény számára. Mivel saját színpaddal is rendelkezik, nem jelent gondot, ha beszédet, előadást, színdarabot szeretnének tartani a rendezvény keretein belül, ehhez ráadásul biztosítjuk a fény-és hangtechnikát is a helyszínen, hogy ezzel se kelljen foglalkozniuk. Kell ennél ideálisebb helyszín?

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 

 


címkék: Budapest, Étterem Budapest, Exkluzív, Rendezvény, Rendezvényhelyszín

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor