Asztalfoglalás

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

Kulturális rendezvényhelyszín Budapest egyik legszebb épületében

 

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN A KULTÚRA KÖZPONTJÁBAN

 

Nem hiszem, hogy létezne hitelesebb helyszín egy kulturális rendezvénynek, mint a kultúra budapesti fellegvára a, a MÜPA épülete. A Duna partján emelkedő káprázatos épületkomplexum már érkezéskor elvarázsol mindenkit, később pedig, közelebb haladva ez az érzés fokozatosan erőödik. Művészek, zenészek, énekesek éttermünk mindennapi vendégei, így folyamatosan körbevesz minket a kultúra a Bohém Étteremben is. 

 

 

 

 

BUDAPEST LEGSZEBB KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍNE

 

A tökéletes környezet, a kifinomult étel-és italválaszték, az elegáns, de mégis barátságos hangulat és személyzetünk mindig figyelmes kiszolgálása a garancia arra, hogy rendezvénye a lehető legjobban teljen, hiszen Önnek semmire nem lesz gondja. Bízza ránk magát, és meghívottjait, és engedje meg, hogy élete legjobb rendezvényét szervezzük meg, amelyet soha nem felejtenek el!

 

A BOHÉM ÉTTEREM CSODÁS KÜLÖNTERME, MINT KULTURÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

 

Az étterem több, mint 100 főt befogadó különterme tökéletes helyszínt biztosít mindenfél magán, vagy céges rendezvény számára. Mivel saját színpaddal is rendelkezik, nem jelent gondot, ha beszédet, előadást, színdarabot szeretnének tartani a rendezvény keretein belül, ehhez ráadásul biztosítjuk a fény-és hangtechnikát is a helyszínen, hogy ezzel se kelljen foglalkozniuk. Kell ennél ideálisebb helyszín?

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 

 


címkék: Budapest, Étterem Budapest, Exkluzív, Rendezvény, Rendezvényhelyszín

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor