Asztalfoglalás

Ez a legmeghatóbb videó a Nőkről!

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

A nőnap eredetileg nem a hölgyek megajándékozásáról szólt, ez az ünnep egy munkásmozgalmi eredetű, a nők egyenlőségének kivívásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Az igaz, hogy már a XIX. század közepe táján történtek megmozdulások ezen a napon, mint például New York utcáin tüntettek a magasabb fizetésért és emberibb munkafeltételekért a textilipari nődolgozók, vagy ekörül fogadták el a határozatot a nők hivatásszerű munkavégzéséről is, mellyel végre új korszakba léptek, és kezdték elhagyni ezt az ezeréves sztereotípiát, mely szerint a nőknek otthon van a helyük.

 

 

 

Bár lehet már több, mint 150 évvel ezelőtti időkre tekint vissza a nőnap, de a kedveskedést és a hölgyek megajándékozását csak a XX. század elején vezettük be. 1914-ben már országszerte rendezvényeket tartottak, viszont az eredetileg mindig különböző napra eső ünnepet 1948-tól szovjet mintára már március 8-án tartották meg minden évben, amikortól már a nők megajándékozása kapott hangsúlyos szerepet. Egy ilyen alkalomra készítette egy fiatal férfi ezt a videót, melyben olyan megható verssel ajándékozza meg a nőket, melyet ezelőtt még sosem hallottunk. Nekünk könnyet csalt a szemünkbe.

 

 

Ha szeretnéd egy igazán romantikus étterembe meghívni kedvesedet ezen a napon, akkor nézd meg Budapest legszebb nőnapi vacsora helyszínét, ahol biztosan elkápráztatod majd párodat.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor