Asztalfoglalás

Ez a legmeghatóbb videó a Nőkről!

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

A nőnap eredetileg nem a hölgyek megajándékozásáról szólt, ez az ünnep egy munkásmozgalmi eredetű, a nők egyenlőségének kivívásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Az igaz, hogy már a XIX. század közepe táján történtek megmozdulások ezen a napon, mint például New York utcáin tüntettek a magasabb fizetésért és emberibb munkafeltételekért a textilipari nődolgozók, vagy ekörül fogadták el a határozatot a nők hivatásszerű munkavégzéséről is, mellyel végre új korszakba léptek, és kezdték elhagyni ezt az ezeréves sztereotípiát, mely szerint a nőknek otthon van a helyük.

 

 

 

Bár lehet már több, mint 150 évvel ezelőtti időkre tekint vissza a nőnap, de a kedveskedést és a hölgyek megajándékozását csak a XX. század elején vezettük be. 1914-ben már országszerte rendezvényeket tartottak, viszont az eredetileg mindig különböző napra eső ünnepet 1948-tól szovjet mintára már március 8-án tartották meg minden évben, amikortól már a nők megajándékozása kapott hangsúlyos szerepet. Egy ilyen alkalomra készítette egy fiatal férfi ezt a videót, melyben olyan megható verssel ajándékozza meg a nőket, melyet ezelőtt még sosem hallottunk. Nekünk könnyet csalt a szemünkbe.

 

 

Ha szeretnéd egy igazán romantikus étterembe meghívni kedvesedet ezen a napon, akkor nézd meg Budapest legszebb nőnapi vacsora helyszínét, ahol biztosan elkápráztatod majd párodat.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor