Asztalfoglalás

Névnapi ebéd helyszín

Névnapi ebéd helyszín

Névnapi ebéd helyszíne a Bohém Étterem!

 

Ha idén valami igazán különlegessel szeretné meglepni párját, családtagját vagy barátját a névnapja alkalmából, akkor hozza el hozzánk a Bohém Étterembe egy névnapi ebédre! Budapest egyik legszebb részén vagyunk megtalálhatók, a Duna-parton, a MÜPA-ban foglal helyet éttermünk. Már a környezettől is varázslatos lesz ez az alkalom!

 

 

 

 

 

 

 

Névnapi ebéd helyszín, ha már unalmas a csoki, virág kombó!

 

Eddig minden évben csak a virág és a csoki ment névnapi ajándékként? Lepje meg szerettét most valami különlegessel, egy felejthetetlen névnapi ebéddel. Nincs is annál értékesebb, mint az együtt töltött idő és a kellemes beszélgetések egy ínycsiklandó ebéd társaságában.

 

Névnapi ebéd helyszín Budapesten!

 

A Duna-parton sétálgatva gyönyörű panorámával és lenyűgöző épületekkel találkozhat, köztük a MÜPA, ahol éttermünk helyezkedik el. Már ez a környezet is varázslatossá teszi a névnap alkalmával együtt eltöltött időt, betérve hozzánk pedig csodálatos enteriőr fogadja majd, ahol hangulatos világítás, meghitt asztalok és tapasztalt személyzetünk segít abban, hogy igazán tökéletes legyen a névnapi ebéd.

 

Tökéletes névnapi ebéd helyszín!

 

Személyzetünk mindenben készséggel áll rendelkezésére, ha szeretné, hogy munkatársunk vigye ki tálcán az ünnepeltnek szánt ajándékot vagy a virágot, akkor kérje segítségünket, igyekszünk minden személyes kérést teljesíteni, amivel boldogabbá és tökéletesebbé tehetjük ezt a napot!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém étterem, Ebéd, Névnap

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor