Asztalfoglalás

Névnapi ebéd helyszín

Névnapi ebéd helyszín

Névnapi ebéd helyszíne a Bohém Étterem!

 

Ha idén valami igazán különlegessel szeretné meglepni párját, családtagját vagy barátját a névnapja alkalmából, akkor hozza el hozzánk a Bohém Étterembe egy névnapi ebédre! Budapest egyik legszebb részén vagyunk megtalálhatók, a Duna-parton, a MÜPA-ban foglal helyet éttermünk. Már a környezettől is varázslatos lesz ez az alkalom!

 

 

 

 

 

 

 

Névnapi ebéd helyszín, ha már unalmas a csoki, virág kombó!

 

Eddig minden évben csak a virág és a csoki ment névnapi ajándékként? Lepje meg szerettét most valami különlegessel, egy felejthetetlen névnapi ebéddel. Nincs is annál értékesebb, mint az együtt töltött idő és a kellemes beszélgetések egy ínycsiklandó ebéd társaságában.

 

Névnapi ebéd helyszín Budapesten!

 

A Duna-parton sétálgatva gyönyörű panorámával és lenyűgöző épületekkel találkozhat, köztük a MÜPA, ahol éttermünk helyezkedik el. Már ez a környezet is varázslatossá teszi a névnap alkalmával együtt eltöltött időt, betérve hozzánk pedig csodálatos enteriőr fogadja majd, ahol hangulatos világítás, meghitt asztalok és tapasztalt személyzetünk segít abban, hogy igazán tökéletes legyen a névnapi ebéd.

 

Tökéletes névnapi ebéd helyszín!

 

Személyzetünk mindenben készséggel áll rendelkezésére, ha szeretné, hogy munkatársunk vigye ki tálcán az ünnepeltnek szánt ajándékot vagy a virágot, akkor kérje segítségünket, igyekszünk minden személyes kérést teljesíteni, amivel boldogabbá és tökéletesebbé tehetjük ezt a napot!

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém étterem, Ebéd, Névnap

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor