Asztalfoglalás

Névnapi vacsora helyszín

Névnapi vacsora helyszín

Valami igazán különlegeset szeretne adni az ünnepeltnek idén? Akkor bemutatom most a legjobb névnapi vacsora helyszínt Budapesten!

 

Beleunt már az általános virág és csoki, esetleg egy üveg bor ajándékokba és szeretne idén valami igazán egyedit adni az ünnepeltnek? Lepje meg őt egy névnapi vacsorával nálunk, mi pedig garantáljuk, hogy elkápráztatjuk őt. Belépve már impozáns környezetet láthat, de ételeinkkel, különleges bor kínálatunkkal, exkluzív desszertjeinkkel és zamatos kávé különlegességeinkkel mi egy igazán felejthetetlen estét biztosítunk majd Önöknek.

 

A tökéletes névnapi vacsora helyszíne – Bohém Étterem

 

Budapest egyik legszebb részén, a Duna-parton található éttermünk, a MÜPA-ban foglal helyet. A Nemzeti Színház, a MÜPA és a körülvevő, lenyűgöző épületek látványa is már egy igazi művészeti utazással ér fel, de mi ezt igyekszünk tetőzni éttermünk hangulatával is. A világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett, patinás környezetben várjuk a hozzánk betérőket.

 

Névnapi vacsora helyszín minden korosztály számára!

 

Nálunk minden korosztály megtalálja majd a neki tetsző ételt és italt, a folyamatosan bővülő kínálatunkból még az ételintoleranciával rendelkezők is számtalan lehetőség közül választhatnak. Mindegy, hogy kisgyermek, felnőtt vagy nagyszülő, mi igyekszünk mindenki kedvére tenni és garantálni a megfelelő hangulatot a vacsorához.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Névnap, Névnapi buli, Vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor