Asztalfoglalás

Névnapi vacsora helyszín

Névnapi vacsora helyszín

Valami igazán különlegeset szeretne adni az ünnepeltnek idén? Akkor bemutatom most a legjobb névnapi vacsora helyszínt Budapesten!

 

Beleunt már az általános virág és csoki, esetleg egy üveg bor ajándékokba és szeretne idén valami igazán egyedit adni az ünnepeltnek? Lepje meg őt egy névnapi vacsorával nálunk, mi pedig garantáljuk, hogy elkápráztatjuk őt. Belépve már impozáns környezetet láthat, de ételeinkkel, különleges bor kínálatunkkal, exkluzív desszertjeinkkel és zamatos kávé különlegességeinkkel mi egy igazán felejthetetlen estét biztosítunk majd Önöknek.

 

A tökéletes névnapi vacsora helyszíne – Bohém Étterem

 

Budapest egyik legszebb részén, a Duna-parton található éttermünk, a MÜPA-ban foglal helyet. A Nemzeti Színház, a MÜPA és a körülvevő, lenyűgöző épületek látványa is már egy igazi művészeti utazással ér fel, de mi ezt igyekszünk tetőzni éttermünk hangulatával is. A világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett, patinás környezetben várjuk a hozzánk betérőket.

 

Névnapi vacsora helyszín minden korosztály számára!

 

Nálunk minden korosztály megtalálja majd a neki tetsző ételt és italt, a folyamatosan bővülő kínálatunkból még az ételintoleranciával rendelkezők is számtalan lehetőség közül választhatnak. Mindegy, hogy kisgyermek, felnőtt vagy nagyszülő, mi igyekszünk mindenki kedvére tenni és garantálni a megfelelő hangulatot a vacsorához.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás


címkék: Névnap, Névnapi buli, Vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor