Asztalfoglalás

Tökéletes névnapi ajándék, kicsit másképp

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Ha idén szeretnéd valami egyedivel, valami mással megajándékozni az ünnepeltet névnapján, akkor a következő tippek segíteni fognak a választásban. 

 

Névnapi ajándékként vidd el csónakázni, illetve télen korcsolyázni!

 

Ebben a rohanó világban sokszor nincs elég időnk a családra, barátokra, így mindenki nagyon kedves és stílusos meglepetésnek fogja venni, ha egy kis időt együtt tudtok tölteni. Télen korcsolyázni mehettek el, nyáron akár csónakázni. Az együtt eltöltött idő megfizethetetlen és örük emlék marad. 

 

Ha szívesen kirándultok, akkor akár egy túrára is elmehettek együtt, ez az egyik legkellemesebb névnapi ajándék tud lenni!

 

Általában rengeteg időt vesz el életünkből a munka, amit sokan négy fal közt végeznek, s mikor kiszabadul az ember a friss levegőre olyan, mintha újra kapna levegőt. Nem csak az egészségnek fontos a friss levegő, a séta, a kirándulás hanem az ünnepelttel való kapcsolatotokat is ápolhatja, hiszen együtt tölthettek el egy igazán jó napot, miközben megtapasztalhattok új élményeket, gyönyörű tájakon járhattok és ezelőtt sosem látott helyeket ismerhettek meg együtt.

 

Névnapi vacsora! Dobd félre a csokit és a virágot, névnapi ajándékként vidd el vacsorázni!

 

Sokkal stílusosabb elvinni a névnapost egy hangulatos étterembe vacsorázni, mint egy üveg bort és egy kis bonbont a kezébe nyomni, majd rohanni tovább a dolgunkra. Add meg a módját, szentelj rá egy kis időt, ezzel kifejezve azt, hogy ő fontos számodra. Hidd el az együtt eltöltött este még jobban összekovácsol majd titeket. Amennyiben a vacsorát választod ajándékként, további információt itt találhatsz meg: Névnapi vacsora helyszín.

 

Vidd el őt színházba vagy moziba – élvezzétek együtt a névnapi ajándékot!

 

Szinte mindenki szeret moziba vagy színházba járni, hiszen itt igazán ki tudjuk kapcsolni az agyunkat és elfelejteni a hétköznapi mókuskereket egy kis időre, ráadásul ez esetben is együtt töltötök egy kellemes estét. Mivel éttermünk a MÜPA-ban található, akár össze is tudod kapcsolni a kettőt, meg tudtok nézni egy jó színdarabot, majd egy kellemes névnapi vacsorával zárhatjátok az emlékezetes napot. 

 

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

További hírek >
New York Café TripAdvisor