Asztalfoglalás

Tökéletes névnapi ajándék, kicsit másképp

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Ha idén szeretnéd valami egyedivel, valami mással megajándékozni az ünnepeltet névnapján, akkor a következő tippek segíteni fognak a választásban. 

 

Névnapi ajándékként vidd el csónakázni, illetve télen korcsolyázni!

 

Ebben a rohanó világban sokszor nincs elég időnk a családra, barátokra, így mindenki nagyon kedves és stílusos meglepetésnek fogja venni, ha egy kis időt együtt tudtok tölteni. Télen korcsolyázni mehettek el, nyáron akár csónakázni. Az együtt eltöltött idő megfizethetetlen és örük emlék marad. 

 

Ha szívesen kirándultok, akkor akár egy túrára is elmehettek együtt, ez az egyik legkellemesebb névnapi ajándék tud lenni!

 

Általában rengeteg időt vesz el életünkből a munka, amit sokan négy fal közt végeznek, s mikor kiszabadul az ember a friss levegőre olyan, mintha újra kapna levegőt. Nem csak az egészségnek fontos a friss levegő, a séta, a kirándulás hanem az ünnepelttel való kapcsolatotokat is ápolhatja, hiszen együtt tölthettek el egy igazán jó napot, miközben megtapasztalhattok új élményeket, gyönyörű tájakon járhattok és ezelőtt sosem látott helyeket ismerhettek meg együtt.

 

Névnapi vacsora! Dobd félre a csokit és a virágot, névnapi ajándékként vidd el vacsorázni!

 

Sokkal stílusosabb elvinni a névnapost egy hangulatos étterembe vacsorázni, mint egy üveg bort és egy kis bonbont a kezébe nyomni, majd rohanni tovább a dolgunkra. Add meg a módját, szentelj rá egy kis időt, ezzel kifejezve azt, hogy ő fontos számodra. Hidd el az együtt eltöltött este még jobban összekovácsol majd titeket. Amennyiben a vacsorát választod ajándékként, további információt itt találhatsz meg: Névnapi vacsora helyszín. Ha egy ebédet szeretnél eltölteni az ünnepelttel, akkor ide kattintva találhatsz több információt: Névnapi ebéd helyszín.

 

Vidd el őt színházba vagy moziba – élvezzétek együtt a névnapi ajándékot!

 

Szinte mindenki szeret moziba vagy színházba járni, hiszen itt igazán ki tudjuk kapcsolni az agyunkat és elfelejteni a hétköznapi mókuskereket egy kis időre, ráadásul ez esetben is együtt töltötök egy kellemes estét. Mivel éttermünk a MÜPA-ban található, akár össze is tudod kapcsolni a kettőt, meg tudtok nézni egy jó színdarabot, majd egy kellemes névnapi vacsorával zárhatjátok az emlékezetes napot. 

 

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Voucher születésnapi ajándék

A voucher éttermünk egyik legkülönlegesebb szolgáltatása. Ízletes fogásokkal, megkülönböztetett figyelemmel várjuk a párokat. 

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

További hírek >
New York Café TripAdvisor