Asztalfoglalás

Oktatás, képzési helyszín Budapesten

Oktatás, képzési helyszín Budapesten

 

OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS HELYSZÍN BUDAPESTEN A KULTÚRA KÖZPONTJÁBAN

 

Oktatás helyszín inspiráló környezetben Budapesten. Mi is lehetne jobb helyszín Budapesten oktatások, előadások lebonyolítására, mint a kultúra egyik legnagyobb fellegvára? Ha szeretné ilyen impozáns körülmények között tartani céges oktatását, akkor a lehető legjobb helyszín a Bohém Étterem.

 

 

 

 

 

 

 

 

A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM A LEGIDEÁLISABB OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS  HELYSZÍN BUDAPESTEN

 

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani oktatását. Az étterem 120 fős különterme saját színpaddal rendelkezik, így igazán ideális helyszín nagyobb oktatások, továbbképzések számára is. A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben figyelmes személyzetünk mindent megtesz a rendezvény gördülékenységének érdekében.

 

 

 

INSPIRÁLÓ BUDAPESTI OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS HELYSZÍN

 

A művészetek egyik legnagyobb központjában, a MÜPA-ban található Bohém Étterem inspiráló környezetet nyújt a tanulni, fejlődni vágyók számára, hiszen az egész épületet és környezetét körüllengi a tudás, a művészet, a kultúra. Ilyen körülmények között a tanulás is hatékonyabb, vendégei egész biztosan hatalmas tudásvággyal fognak az oktatás elébe nézni.

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Esemény, Rendezvény, Üzleti rendezvény

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor