Asztalfoglalás

Oktatás, képzési helyszín Budapesten

Oktatás, képzési helyszín Budapesten

 

OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS HELYSZÍN BUDAPESTEN A KULTÚRA KÖZPONTJÁBAN

 

Oktatás helyszín inspiráló környezetben Budapesten. Mi is lehetne jobb helyszín Budapesten oktatások, előadások lebonyolítására, mint a kultúra egyik legnagyobb fellegvára? Ha szeretné ilyen impozáns körülmények között tartani céges oktatását, akkor a lehető legjobb helyszín a Bohém Étterem.

 

 

 

 

 

 

 

 

A BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM A LEGIDEÁLISABB OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS  HELYSZÍN BUDAPESTEN

 

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani oktatását. Az étterem 120 fős különterme saját színpaddal rendelkezik, így igazán ideális helyszín nagyobb oktatások, továbbképzések számára is. A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben figyelmes személyzetünk mindent megtesz a rendezvény gördülékenységének érdekében.

 

 

 

INSPIRÁLÓ BUDAPESTI OKTATÁS ILLETVE KÉPZÉS HELYSZÍN

 

A művészetek egyik legnagyobb központjában, a MÜPA-ban található Bohém Étterem inspiráló környezetet nyújt a tanulni, fejlődni vágyók számára, hiszen az egész épületet és környezetét körüllengi a tudás, a művészet, a kultúra. Ilyen körülmények között a tanulás is hatékonyabb, vendégei egész biztosan hatalmas tudásvággyal fognak az oktatás elébe nézni.

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Esemény, Rendezvény, Üzleti rendezvény

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor