Asztalfoglalás

Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín

Válasszon minket az osztálytalálkozója helyszíneként, mi pedig igazán emlékezetessé tesszük a régi szép időkre való visszatekintést! 

 

Különtermünk osztálytalálkozók helyszíneként is tökéletesen megfelel, akár 120 fő befogadására is alkalmas, így egy teljes főiskolai vagy egyetemi évfolyamot is szívesen látunk vendégkörünkben. Ha már eltelt egy bizonyos kerek év az iskola befejezése óta, bizony a kíváncsiság is hajthat bennünket, hogy újra lássuk egymást, a régi cimborákat, akikkel a nap nagy részét töltöttük akkoriban. Ennek a szép alkalomnak pedig adjuk meg a módját és válasszunk egy tökéletes helyszínt!

 

Nem csak a helyszín, de még tapasztalt személyzetünk is elvarázsolja majd Önöket, ha nálunk tartják osztálytalálkozójukat!

 

Éttermünkbe lépve tapasztalhatják, hogy a hely igazán exkluzív megjelenéssel bír, a gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is már megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, de mi ezt még fokozzuk rugalmas, tapasztalt és udvarias személyzetünkkel, akik segítenek lebonyolítani egy ilyen kedves és ritka visszaemlékezés alkalmát.

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten, ahol mindenki kedvében járunk!

 

Amennyiben valamilyen étel intoleranciája vagy érzékenysége van, akkor sem kell lemondania a finom falatokról. Kérjük értesítse kollégánkat erről és mi mindent megteszünk azért, hogy Ön is egy exkluzív ebéd/vacsora részese lehessen.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Budapest, Esemény, Események, Étterem Budapest, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor