Asztalfoglalás

Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín

Válasszon minket az osztálytalálkozója helyszíneként, mi pedig igazán emlékezetessé tesszük a régi szép időkre való visszatekintést! 

 

Különtermünk osztálytalálkozók helyszíneként is tökéletesen megfelel, akár 120 fő befogadására is alkalmas, így egy teljes főiskolai vagy egyetemi évfolyamot is szívesen látunk vendégkörünkben. Ha már eltelt egy bizonyos kerek év az iskola befejezése óta, bizony a kíváncsiság is hajthat bennünket, hogy újra lássuk egymást, a régi cimborákat, akikkel a nap nagy részét töltöttük akkoriban. Ennek a szép alkalomnak pedig adjuk meg a módját és válasszunk egy tökéletes helyszínt!

 

Nem csak a helyszín, de még tapasztalt személyzetünk is elvarázsolja majd Önöket, ha nálunk tartják osztálytalálkozójukat!

 

Éttermünkbe lépve tapasztalhatják, hogy a hely igazán exkluzív megjelenéssel bír, a gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is már megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, de mi ezt még fokozzuk rugalmas, tapasztalt és udvarias személyzetünkkel, akik segítenek lebonyolítani egy ilyen kedves és ritka visszaemlékezés alkalmát.

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten, ahol mindenki kedvében járunk!

 

Amennyiben valamilyen étel intoleranciája vagy érzékenysége van, akkor sem kell lemondania a finom falatokról. Kérjük értesítse kollégánkat erről és mi mindent megteszünk azért, hogy Ön is egy exkluzív ebéd/vacsora részese lehessen.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Budapest, Esemény, Események, Étterem Budapest, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor