Asztalfoglalás

Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín

Válasszon minket az osztálytalálkozója helyszíneként, mi pedig igazán emlékezetessé tesszük a régi szép időkre való visszatekintést! 

 

Különtermünk osztálytalálkozók helyszíneként is tökéletesen megfelel, akár 120 fő befogadására is alkalmas, így egy teljes főiskolai vagy egyetemi évfolyamot is szívesen látunk vendégkörünkben. Ha már eltelt egy bizonyos kerek év az iskola befejezése óta, bizony a kíváncsiság is hajthat bennünket, hogy újra lássuk egymást, a régi cimborákat, akikkel a nap nagy részét töltöttük akkoriban. Ennek a szép alkalomnak pedig adjuk meg a módját és válasszunk egy tökéletes helyszínt!

 

Nem csak a helyszín, de még tapasztalt személyzetünk is elvarázsolja majd Önöket, ha nálunk tartják osztálytalálkozójukat!

 

Éttermünkbe lépve tapasztalhatják, hogy a hely igazán exkluzív megjelenéssel bír, a gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is már megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, de mi ezt még fokozzuk rugalmas, tapasztalt és udvarias személyzetünkkel, akik segítenek lebonyolítani egy ilyen kedves és ritka visszaemlékezés alkalmát.

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten, ahol mindenki kedvében járunk!

 

Amennyiben valamilyen étel intoleranciája vagy érzékenysége van, akkor sem kell lemondania a finom falatokról. Kérjük értesítse kollégánkat erről és mi mindent megteszünk azért, hogy Ön is egy exkluzív ebéd/vacsora részese lehessen.

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


címkék: Budapest, Esemény, Események, Étterem Budapest, Évfordulós vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor