Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, a Bohém Étteremben

 

Szerintünk a tökéletes nagyvárosi rendezvényhelyszín Budapest belvárosában található. Egy központi fekvéssel rendelkező helyszín választása mellett számtalan indok szól. Kérjük engedje meg, hogy ezek közül említsünk néhányat! A meghívott vendégek kiváló tömegközlekedési lehetőségek közül választhatnak és a parkolással sem fog meggyűlni a bajuk! Sok opció nyílik a szórakozásra és a kikapcsolódásra is ezen a környéken. Nem mellesleg a Bohém Étterem a híres budapesti Művészetek Palotájában foglal helyet.

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

Rendezvényhelyszín Budapest Dunapartján, a Müpában

 

A Bohém Étterem és rendezvényhelyszín Budapest Dunapartján helyezkedik el, közvetlenül a Művészetek Palotájában. A híres hangversenyterem mellett található különleges hangulatú éttermünk, amelytől néhány lépésnyire szoktak muzsikálni a világ híres zenészei. A vendégek mindig szívesen érkeznek a Müpába, ami nem is csoda. A kiemelkedő építészeti remekmű gyönyörű, modern homlokzattal rendelkezik, ami csak úgy vonzza a szemeket. Látogasson el Ön is a Bohém Étterembe, ahol szeretettel várjuk!

 

Rendezvényhelyszín Budapest eleganciájában

 

A Bohém Étterem tökéletes rendezvényhelyszín Budapest minden eleganciájával. Napközben a főváros pezsgése, este a Müpa hangulatos kivilágítása gyönyörködteti a szemet és a lelket. Éttermünk belső kinézete a nagyvárosi, modern elegancia tükrében került kialakításra. Exkluzív, különálló rendezvénytermünk 120 fő befogadására alkalmas, ahol minőségi anyagok kerültek felhasználásra. Gyönyörű tapétákkal, minőségi bútorokkal és hangulatvilágítással tesszük kellemessebbé vendégink itt tartózkodását!

 

Önálló rendezvényhelyszín Budapest szívében

 

A Bohém Étterem bármilyen eseményre tökéletes rendezvényhelyszín Budapest szívében. Tökéletes választás éttermünk, bármilyen rendezvény megrendezésén dolgozik. Elkülönített rendezvénytermünkben akár 120 fő is összegyűlhet, legyen szó bármilyen eseményről. Lehetőséget nyújtunk számtalan magánrendezvény megszervezésére is. A privát, üzleti, céges rendezvényektől kezdve, a konferenciákon és sajtótájékoztatókon át a céges évzáró karácsonyi partikig bármilyen kéréssel fordulhat csapatunkhoz! Születésnapok, évfordulók, családi találkozók kiváló helyszíne is lehet a Bohém Étterem!

 

Rendezvényhelyszín Budapesten, hozzáértő csapattal

 

Mint már említettük, a Bohém Étterem és rendezvényhelyszín Budapest egy kiváló helyszínen található meg. Hozzáértő csapatunk Ön helyett gondoskodik a szervezésről, hogy a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek. Sokéves működésünk alatt számtalan rendezvényt lebonyolítottunk már! Bízza szakértő csapatunkra a szervezési folyamatot, hogy Ön is gondtalanul élvezhesse a rendezvényt, ahogyan a többi vendég is. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy Önökért és a minőségi vendéglátásért vagyunk, így teljes odaadással végezzük mindennapos teendőinket!

 

Szeretné rendezvényét nálunk tartani? Kérjen személyre szabott ajánlatot, ide kattintva:

Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor