Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapesten, a Bohém Étteremben

Akár üzleti rendezvény, akár privát rendezvény, Budapesten a Bohém étteremben garantáltan megtalálja azt az exkluzív rendezvényhelyszínt, ami tökéletes rendezvénye megszervezéséhez és lebonyolításához, legyen az karácsonyi céges évzáró, fogadás, szülinap, eljegyzés, magánparti, üzleti ebéd, céges vacsora, konferencia vagy sajtótájékoztató! És ennél még sokkal több...

 

 

rendezvényhelyszín BudapestBohém étterem  – Üzleti és privát rendezvények tökéletes helyszíne

 

A Bohém Étterem különlegességét, mint rendezvényhelyszín, már maga az elhelyezkedése is adja, hiszen a MÜPA-n belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként, az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is. // Részletek

 

 

 

 

 rendezvényhelyszín BudapestExkluzív rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben

 

A Bohém Étterem 120 férőhelyes különterme, mely sok különleges alkalomnak adott tökéletes rendezvényhelyszínt,  már önmagában is exkluzív megjelenésű, hangulatos megvilágítással és gyönyörű tapétával borított falakkal és színpaddal rendelkezik. Teljesen hangszigetelt, szeparált az étterem első részétől, így zavartalanul bármilyen rendezvény tartására alkalmas, sajtótájékoztatól kezdve a születésnapokon, céges rendezvényeken át akár osztálytalálkozókig.  // Részletek

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatkérésünkért a rendezvényhelszín bérlésére, cateringre: AJÁNLATKÉRÉS

Budapest legjobb családi nap helyszíne

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

A budapesti Bohém Étterem, mint karácsonyi buli helyszín

Közeleg az év vége, és ideje elkezdeni a karácsonyi bulik, céges partik, rendezvények szervezését. Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Étterem biztosítja.

Tökéletes céges évzáró Budapesten

Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Étterem, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpadi is jár hozzá!

Tökéletes könyvbemutató helyszín Budapesten

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Oktatási helyszínt, esküvői helyszínt, céges rendezvényhelyszínt vagy színháztermet keresel Budapesten? Termet bérelnél csapatépítőhöz, legénybúcsúhoz, vagy lánybúcsúhoz? A terembérlés mindig kompromisszumokkal jár, valami mindig lemarad. A MÜPA éttermében a Bohém étteremben azonban van egy nagyon különleges különterem: a nagy tér mellett egy kis színpad is rendelkezésetekre áll terembérlés esetén! Az étkezésről, a különleges kiszolgálásról és a bárról sem kell lemondanod! Azt gondolnád, mindehhez horribilis árak társulnak, ugye? Nos nem!


1/2

címkék: Bohém étterem
LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor