Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapesten, a Bohém Étteremben

Akár üzleti rendezvény, akár privát rendezvény, A Bohém Étteremben garantáltan megtalálja azt az exkluzív rendezvényhelyszínt Budapesten, ami tökéletes rendezvénye megszervezéséhez és lebonyolításához, legyen az karácsonyi céges évzáró, fogadás, szülinap, eljegyzés, magánparti, üzleti ebéd, céges vacsora, konferencia vagy sajtótájékoztató! És ennél még sokkal több...

 

 

rendezvényhelyszín BudapestBohém Étterem rendezvényhelyszín Budapest – Üzleti és privát rendezvények tökéletes helyszíne

 

A Bohém Étterem különlegességét, mint rendezvényhelyszín, már maga az eljelyezkedése is adja, hiszen a MÜPA-n belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is. // Részletek

 

 

 

 

 rendezvényhelyszín BudapestExkluzív rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben

 

A Bohém Étterem 120 férőhelyes különterme, mely sok különleges alkalomnak adott romantikus rendezvényhelyszínt,  már önmagában is exkluzív megjelenésű, hangulatos megvilágítással és gyönyörű tapétával borított falakkal és színpaddal rendelkezik. Teljesen hangszigetelt, szeparált az étterem első részétől, így zavartalanul bármilyen rendezvény tartására alkalmas az esküvőktől kezdve a születésnapokon, céges rendezvényeken át a sajtótájékoztatókig. // Részletek

 

 

 

 

Rendezvényhelszín bérlésére, cateringre, személyre szabott ajánlatkérésünkért kattintson ide: AJÁNLATKÉRÉS

Budapest legjobb családi nap helyszíne

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

A budapesti Bohém Étterem, mint karácsonyi buli helyszín

Közeleg az év vége, és ideje elkezdeni a karácsonyi bulik, céges partik, rendezvények szervezését. Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Étterem biztosítja.

Tökéletes céges évzáró Budapesten

Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Étterem, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpadi is jár hozzá!

Tökéletes könyvbemutató helyszín Budapesten

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Oktatási helyszínt, esküvői helyszínt, céges rendezvényhelyszínt vagy színháztermet keresel Budapesten? Termet bérelnél csapatépítőhöz, legénybúcsúhoz, vagy lánybúcsúhoz? A terembérlés mindig kompromisszumokkal jár, valami mindig lemarad. A MÜPA éttermében a Bohém étteremben azonban van egy nagyon különleges különterem: a nagy tér mellett egy kis színpad is rendelkezésetekre áll terembérlés esetén! Az étkezésről, a különleges kiszolgálásról és a bárról sem kell lemondanod! Azt gondolnád, mindehhez horribilis árak társulnak, ugye? Nos nem!

Különterem Budapesten a Bohém Étteremben

A MÜPA-ban található Bohém Étterem különterme akár 120 fős rendezvények befogadására is képes, amelyhez garantálja az elegáns környezetet, a hangulatos berendezést, a segítőkész személyzetet és a teljes technikai hátteret. Minden rendezvény esetében tökéletes választás, legyen szó privát vagy céges rendezvényről! 

Színházterem bérlés Budapesten

Budapest kulturális központjában, a MÜPA-ban található Bohém Étteremben még színházterem bérlésre is lehetősége van. Ha rendezvényét színházteremben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része! 


1/1

címkék: Bohém étterem
LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor