Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapesten, a Bohém Étteremben

Akár üzleti rendezvény, akár privát rendezvény, Budapesten a Bohém étteremben garantáltan megtalálja azt az exkluzív rendezvényhelyszínt, ami tökéletes rendezvénye megszervezéséhez és lebonyolításához, legyen az karácsonyi céges évzáró, fogadás, szülinap, eljegyzés, magánparti, üzleti ebéd, céges vacsora, konferencia vagy sajtótájékoztató! És ennél még sokkal több...

 

 

rendezvényhelyszín BudapestBohém étterem  – Üzleti és privát rendezvények tökéletes helyszíne Budapesten

 

A Bohém Étterem különlegességét, mint rendezvényhelyszín, már maga az elhelyezkedése is adja, hiszen a MÜPA-n belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként, az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is. // Részletek

 

 

 

 

 rendezvényhelyszín BudapestExkluzív rendezvényhelyszín Budapesten, a Bohém Étteremben

 

A Bohém Étterem 120 férőhelyes különterme, mely sok különleges alkalomnak adott tökéletes rendezvényhelyszínt,  már önmagában is exkluzív megjelenésű, hangulatos megvilágítással és gyönyörű tapétával borított falakkal és színpaddal rendelkezik. Teljesen hangszigetelt, szeparált az étterem első részétől, így zavartalanul bármilyen rendezvény tartására alkalmas, sajtótájékoztatól kezdve a születésnapokon, céges rendezvényeken át akár osztálytalálkozókig.  // Részletek

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatkérésünkért a rendezvényhelszín bérlésére, cateringre: AJÁNLATKÉRÉS

Budapesti rendezvényhelyszín

Budapesti rendezvényhelyszín a Bohém Étteremben   A tökéletes budapesti rendezvényhelyszín megtalálása egyáltalán nem könnyű feladat. Hadd segítsünk Önnek megismerni exkluzív budapesti rendezvényhelyszínünket! A Bohém Étteremben az évek alatt már számtalan vendéget láttunk vendégül, akik mindig elégedettséggel távoztak! A sok éves vendéglátói tapasztalat vezetett el minket a megfelelő szakértelemhez, amelyet minden kedves vendégünk számára biztosítunk!

Budapest legjobb családi nap helyszíne

Ismerje meg a Bohém Éttermet, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!

A budapesti Bohém Étterem, mint karácsonyi buli helyszín

Közeleg az év vége, és ideje elkezdeni a karácsonyi bulik, céges partik, rendezvények szervezését. Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Étterem biztosítja.

Tökéletes céges évzáró Budapesten

Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Étterem, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpadi is jár hozzá!

Tökéletes könyvbemutató helyszín Budapesten

A MÜPA épületében található Bohém Étterem különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 


1/2

címkék: Bohém étterem
LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor