Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapest - Várja a Bohém Étterem

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapest - Bohém Étterem

Rendezvényhelyszín Budapest kulturális központjában

 

Éttermünk Budapesten a MÜPA-ban található, ahol a világ vezető muzsikusai is fellépnek, vagy éppen nálunk költik el ebédjüket. A környezet adta patinás esszencia, és a figyelmes kiszolgálás adja azt a különlegességet a helynek, amitől tökéletes lehet az esküvői fogadásunk, sajtótájékoztatónk, vagy épp születésnapunk. Éttermünk kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeknek nyújt otthont.

 

Bohém Étterem – A tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten

 

Rendezvényünk sikerét nagyban befolyásolja a kiválasztott helyszín, de a Bohém Étteremmel nem lehet melléfogni. Patinás környezetben invitáljuk Önt és kedves vendégeit egy felejthetetlen gasztronómia utazásra kiváló borainkkal és fennséges ételkínálatunkkal. A környezet asztmoszférája máris egy exkluzív, páratlan hangulatot kölcsönöz, ahol mi garantáljuk a tökéletességet.

 

Rendezvényhelyszín Budapesten a maximalistáknak

 

Jól tudjuk, hogy egy rendezvény meghatározza a renoménkat is, épp ezért olyan fontos, hogy minden gördülékenyen és tökéletesen sikerüljön az eseményen. A házigazda nyugodt lehet, hiszen az exkluzív milliő, valamint a diszkrét, és tapasztalt kiszolgálás miatt a Bohém étterem minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín Budapesten, ahonnan minden vendégünk elégedetten fog távozni.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor