Asztalfoglalás

Rendezvényhelyszín Budapest - Várja a Bohém Étterem

Exkluzív rendezvényhelyszín Budapest - Bohém Étterem

Rendezvényhelyszín Budapest kulturális központjában

 

Éttermünk Budapesten a MÜPA-ban található, ahol a világ vezető muzsikusai is fellépnek, vagy éppen nálunk költik el ebédjüket. A környezet adta patinás esszencia, és a figyelmes kiszolgálás adja azt a különlegességet a helynek, amitől tökéletes lehet az esküvői fogadásunk, sajtótájékoztatónk, vagy épp születésnapunk. Éttermünk kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeknek nyújt otthont.

 

Bohém Étterem – A tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten

 

Rendezvényünk sikerét nagyban befolyásolja a kiválasztott helyszín, de a Bohém Étteremmel nem lehet melléfogni. Patinás környezetben invitáljuk Önt és kedves vendégeit egy felejthetetlen gasztronómia utazásra kiváló borainkkal és fennséges ételkínálatunkkal. A környezet asztmoszférája máris egy exkluzív, páratlan hangulatot kölcsönöz, ahol mi garantáljuk a tökéletességet.

 

Rendezvényhelyszín Budapesten a maximalistáknak

 

Jól tudjuk, hogy egy rendezvény meghatározza a renoménkat is, épp ezért olyan fontos, hogy minden gördülékenyen és tökéletesen sikerüljön az eseményen. A házigazda nyugodt lehet, hiszen az exkluzív milliő, valamint a diszkrét, és tapasztalt kiszolgálás miatt a Bohém étterem minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín Budapesten, ahonnan minden vendégünk elégedetten fog távozni.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor