Asztalfoglalás

Különleges rendezvényterem Budapest

Patinás környezetben lévő rendezvényterem Budapest

Művészet és gasztronómia találkozása – Rendezvényterem Budapest

 

A Bohém Étterem Budapest kulturális szívében, a MÜPA-ban, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett foglal helyet. Ebben a patinás környezetben várjuk szeretettel és szakértelemmel a kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeket. A MÜPA sok különlegességgel, felfedezni valóval rendelkezik, köztük van éttermünk is, ahol művészet és gasztronómia találkozik egymással.

 

Elegáns rendezvényterem Budapesten – Várja Önt is a Bohém Étterem

 

120 fő befogadására alkalmas éttermünk egyaránt várja céges konferenciák, eljegyzési partik, szülinapi ünneplések, vagy épp évfordulós vacsora résztvevőit. Ez egy olyan rendezvényterem Budapesten, ahol a művészeti atmoszféra, a patinás környezet és a gasztronómia tökéletesen egybeforr, és egy igazán exkluzív élményt nyújt minden résztvevő számára.

 

Exkluzív rendezvényterem Budapesten – Különterem a jeles alkalmakra

 

A Bohém Étterem 120 fős különterme hangulatos világítással, elegáns berendezéssel várja a vendégeket, úgy, hogy légköre minden típusú rendezvény számára ideális legyen.  A különterem saját színpaddal is el van látva, így helyet adhat előadásoknak, oktatásoknak, sajtótájékoztatóknak is. Személyesebb, családiasabb rendezvényt tervez? Rendezvénytermünk Budapesten tökéletes választás születésnapok, eljegyzések, házassági évfordulók, vagy akár diplomaosztók ünnepléséhez is.

 

Szeretné rendezvényét nálunk tartani? Kérjen személyre szabott ajánlatot, ide kattintva: Rendezvény ajánlatkérés
 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor