Asztalfoglalás

Különleges rendezvényterem Budapest

Patinás környezetben lévő rendezvényterem Budapest

Művészet és gasztronómia találkozása – Rendezvényterem Budapest

 

A Bohém Étterem Budapest kulturális szívében, a MÜPA-ban, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett foglal helyet. Ebben a patinás környezetben várjuk szeretettel és szakértelemmel a kisebb, legfeljebb 120 fős rendezvényeket. A MÜPA sok különlegességgel, felfedezni valóval rendelkezik, köztük van éttermünk is, ahol művészet és gasztronómia találkozik egymással.

 

Elegáns rendezvényterem Budapesten – Várja Önt is a Bohém Étterem

 

120 fő befogadására alkalmas éttermünk egyaránt várja céges konferenciák, eljegyzési partik, szülinapi ünneplések, vagy épp évfordulós vacsora résztvevőit. Ez egy olyan rendezvényterem Budapesten, ahol a művészeti atmoszféra, a patinás környezet és a gasztronómia tökéletesen egybeforr, és egy igazán exkluzív élményt nyújt minden résztvevő számára.

 

Exkluzív rendezvényterem Budapesten – Különterem a jeles alkalmakra

 

A Bohém Étterem 120 fős különterme hangulatos világítással, elegáns berendezéssel várja a vendégeket, úgy, hogy légköre minden típusú rendezvény számára ideális legyen.  A különterem saját színpaddal is el van látva, így helyet adhat előadásoknak, oktatásoknak, sajtótájékoztatóknak is. Személyesebb, családiasabb rendezvényt tervez? Rendezvénytermünk Budapesten tökéletes választás születésnapok, eljegyzések, házassági évfordulók, vagy akár diplomaosztók ünnepléséhez is.

 

Szeretné rendezvényét nálunk tartani? Kérjen személyre szabott ajánlatot, ide kattintva: Rendezvény ajánlatkérés
 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor