Asztalfoglalás

Romantikus Randi helyszín

Romantikus Randi helyszín

Ha igazán romantikus randi helyszínt keresel…

 

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy egy igazán romantikus estét tölts el nálunk partnereddel, nem csak az ételekben nyújtunk különlegeset, de az éttermet is úgy rendeztük be, hogy minden asztalnak meglegyen a külön territóriuma, így nem zavar majd meg titeket senki a kellemes ismerkedésben.

 

 

 

 

 

 

 

Tökéletes helyszín, ha romantikus első randevút tervezel

 

Nem csak éttermünk belső kialakítása nyújt meghitt és romantikus pillanatokat a randevún, hanem a környezet is, hiszen a Duna-parton lévő MÜPA épületében vagyunk megtalálhatók, így akár egy kellemes part menti sétával is tetőzheted ismerkedésetek első estéjét.

 

Ha szereted a színházat, kedveled a művészetet, akkor a MÜPA az igazán romantikus randi helyszín!

 

Mivel a MÜPA épületében található éttermünk, ezért akár ezt a kellemes estét egybekötheted egy remek színdarabbal is, szuper program, amitől biztosan felejthetetlen lesz a találkozás. 

 

Foglalj asztalt még ma: Asztalfoglalás


címkék: Bohém étterem, Budapest, Házassági évforduló

LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor