Asztalfoglalás

Romantikus Randi helyszín

Romantikus Randi helyszín

Ha igazán romantikus randi helyszínt keresel…

 

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy egy igazán romantikus estét tölts el nálunk partnereddel, nem csak az ételekben nyújtunk különlegeset, de az éttermet is úgy rendeztük be, hogy minden asztalnak meglegyen a külön territóriuma, így nem zavar majd meg titeket senki a kellemes ismerkedésben.

 

 

 

 

 

 

 

Tökéletes helyszín, ha romantikus első randevút tervezel

 

Nem csak éttermünk belső kialakítása nyújt meghitt és romantikus pillanatokat a randevún, hanem a környezet is, hiszen a Duna-parton lévő MÜPA épületében vagyunk megtalálhatók, így akár egy kellemes part menti sétával is tetőzheted ismerkedésetek első estéjét.

 

Ha szereted a színházat, kedveled a művészetet, akkor a MÜPA az igazán romantikus randi helyszín!

 

Mivel a MÜPA épületében található éttermünk, ezért akár ezt a kellemes estét egybekötheted egy remek színdarabbal is, szuper program, amitől biztosan felejthetetlen lesz a találkozás. 

 

Foglalj asztalt még ma: Asztalfoglalás


címkék: Bohém étterem, Budapest, Házassági évforduló

LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor