Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Romantikus vacsora helyszín festői környezetben

Keresve sem találhatna romantikusabb vacsora helyszínt a Bohém Étteremnél, hiszen már a Duna parti környezet is levesz a lábáról mindenkit, a MÜPA épületéről és az étterem hangulatáról nem is beszélve!

Budapest legromantikusabb vacsora helyszíne

FOGYASSZA VACSORÁJÁT BUDAPEST LEGROMANTIKUSABB HELYSZÍNÉN

Szeretne eltölteni egy meghitt romantikus vacsorát kedvesével? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk mindenki igényeit igyekszünk maximálisan kielégíteni, és ha Önnek a nálunk töltött estéjén a romantika áll a középpontban, akkor mi megteremtjük az ehhez szükséges légkört.

 

A ROMANTIKUS VACSORA NÁLUNK GARANTÁLT, AMIBEN A HELYSZÍNNEK IS NAGY SZEREPE VAN

 

Nyűgözze le élete párját az elbűvölő kilátással, sétáljanak végig a MÜPA mellett a Duna partján – gyönyörű panoráma, lenyűgöző épületek várják! Belépve pedig egy meghitt hangulatú enteriőr fogadja, ahol azonnal otthonosan érzi magát mindenki az étterem hívogató hangulata miatt. 

 

ROMANTIKUS KÉNYEZTETÉS VACSORA KÖZBEN A VÁROS LEGSZEBB HELYSZÍNÉN

 

Engedje, hogy elcsábítsák az ízletes falatok, a minőségi borok, és a különleges desszrtek. Mindez olyan kiszolgálással párosul, hogy fejedelmi párnak érezhetik magukat. Ha szeretné élete legromantikusabb vacsoráját nálunk szeretné tölteni, akkor foglaljon asztalt még ma, hogy minél hamarabb részese lehessen ennek a páratlan élménynek.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor