Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Romantikus vacsora helyszín festői környezetben

Keresve sem találhatna romantikusabb vacsora helyszínt a Bohém Étteremnél, hiszen már a Duna parti környezet is levesz a lábáról mindenkit, a MÜPA épületéről és az étterem hangulatáról nem is beszélve!

Budapest legromantikusabb vacsora helyszíne

FOGYASSZA VACSORÁJÁT BUDAPEST LEGROMANTIKUSABB HELYSZÍNÉN

Szeretne eltölteni egy meghitt romantikus vacsorát kedvesével? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk mindenki igényeit igyekszünk maximálisan kielégíteni, és ha Önnek a nálunk töltött estéjén a romantika áll a középpontban, akkor mi megteremtjük az ehhez szükséges légkört.

 

A ROMANTIKUS VACSORA NÁLUNK GARANTÁLT, AMIBEN A HELYSZÍNNEK IS NAGY SZEREPE VAN

 

Nyűgözze le élete párját az elbűvölő kilátással, sétáljanak végig a MÜPA mellett a Duna partján – gyönyörű panoráma, lenyűgöző épületek várják! Belépve pedig egy meghitt hangulatú enteriőr fogadja, ahol azonnal otthonosan érzi magát mindenki az étterem hívogató hangulata miatt. 

 

ROMANTIKUS KÉNYEZTETÉS VACSORA KÖZBEN A VÁROS LEGSZEBB HELYSZÍNÉN

 

Engedje, hogy elcsábítsák az ízletes falatok, a minőségi borok, és a különleges desszrtek. Mindez olyan kiszolgálással párosul, hogy fejedelmi párnak érezhetik magukat. Ha szeretné élete legromantikusabb vacsoráját nálunk szeretné tölteni, akkor foglaljon asztalt még ma, hogy minél hamarabb részese lehessen ennek a páratlan élménynek.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor