Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Romantikus vacsora helyszín festői környezetben

Keresve sem találhatna romantikusabb vacsora helyszínt a Bohém Étteremnél, hiszen már a Duna parti környezet is levesz a lábáról mindenkit, a MÜPA épületéről és az étterem hangulatáról nem is beszélve!

Budapest legromantikusabb vacsora helyszíne

FOGYASSZA VACSORÁJÁT BUDAPEST LEGROMANTIKUSABB HELYSZÍNÉN

Szeretne eltölteni egy meghitt vacsorát kedvesével? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk mindenki igényeit igyekszünk maximálisan kielégíteni, és ha Önnek a nálunk töltött estéjén a romantika áll a középpontban, akkor mi megteremtjük az ehhez szükséges légkört.

 

A ROMANTIKUS VACSORA NÁLUNK GARANTÁLT, AMIBEN A HELYSZÍNNEK IS NAGY SZEREPE VAN

 

Nyűgözze le élete párját az elbűvölő kilátással, sétáljanak végig a MÜPA mellett a Duna partján – gyönyörű panoráma, lenyűgöző épületek várják! Belépve pedig egy meghitt hangulatú enteriőr fogadja, ahol azonnal otthonosan érzi magát mindenki az étterem hívogató hangulata miatt. 

 

ROMANTIKUS KÉNYEZTETÉS VACSORA KÖZBEN A VÁROS LEGSZEBB HELYSZÍNÉN

 

Engedje, hogy elcsábítsák az ízletes falatok, a minőségi borok, és a különleges desszrtek. Mindez olyan kiszolgálással párosul, hogy fejedelmi párnak érezhetik magukat. Ha szeretné élete legromantikusabb vacsoráját nálunk szeretné tölteni, akkor foglaljon asztalt még ma, hogy minél hamarabb részese lehessen ennek a páratlan élménynek.

 

Asztalfoglalásért kattintson ide: Asztalfoglalás

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor