Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Romantikus lánykérés helyszín Budapesten

A lánykérés egy rendkívül fontos esemény, éppen ezért pontos tervezést igényel, és egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és hol történik. Válaszd a Bohém Éttermet, ha biztosra akarsz menni!

Ismerje meg Budapest legromantikusabb helyszínét lánykérésre!

LÁNYKÉRÉS BUDAPEST LEGROMANTIKUSABB HELYSZÍNÉN

 

Ha azt tervezi, hogy élete párját megkéri, de nem tudja, hogy melyik lenne erre a legalkalmasabb hely, akkor segítünk: a Bohém Étterem. Lepje meg kedvesét egy romantikus vacsorával, és tegye fel a nagy kérdést ebben a maradéktalanul meghitt hangulatban!

 

BUDAPESTI HELYSZÍNT KERES  LÁNYKÉRÉSRE?

 

Nálunk minden adott a tökéletes lánykéréshez, ne bízza a véletlenre! Profi és diszkrét csapat áll majd a háttérben így nem kell egyedüll éreznie magát ebben a fontos pillanatban! Kollégáink mindenben segítségére lesznek, az ínycsiklandó falatoktól a, kifinomult borokon át a romantikus hangulat megteremtéséig! 

 

Foglaljon asztalt még ma: Asztalfoglalás

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor