Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Ha sajtótájékoztató helyszínt keres, akkor ennél jobbat nem fog találni Budapesten! A MÜPA épületében elhelyezkedő Bohém Étterem olyan vonzó lesz a meghívottak számára, hogy garantáltan pozitív érzelmekkel állnak majd a rendezvény elébe, ez pedig nagyban növelheti annak sikerességét.

 

 

Sajtótályékozató helyszín BudapestBUDAPEST LEGIDEÁLISABB HELYSZÍNE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK RENDEZÉSÉRE

 

A sajtótájékoztató résztvevőit egy 120 fős különterem várja a legnagyobb kényelemmel. A különterem hangszigetelt, elegáns berendezésű, és saját színpaddal rendelkezik, amely nagyban emeli az esemény színvonalát. A technikáról, a felszolgálásról, az ellátásról mi gondoskodunk, így Önnek tulajdonképpen semmi teendője nem lesz, ha nálunk tartja rendezvényét, segítőkész személyzetünk mindenben készségesen rendelkezésére áll.

 

 

 

 

Terembérlés sajtótályákoztatónakA BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM, MINT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN

 

A Bohém Étterem különleges helyszínt nyújt, hiszen a MÜPA épültében található. Ez már önmagában egy olyan hangulatot kölcsönöz éttermünknek is, amely át van itatva a kultúrával. Emellett a panoráma is lenyűgöző hatással lesz a résztvevőkre, a sajtótájékoztató előtt, közben vagy akár után is érdemes egy pihentető sétát tenni a gyönyörű sétányon a Duna mentén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattinston ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor