Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Ha sajtótájékoztató helyszínt keres, akkor ennél jobbat nem fog találni Budapesten! A MÜPA épületében elhelyezkedő Bohém Étterem olyan vonzó lesz a meghívottak számára, hogy garantáltan pozitív érzelmekkel állnak majd a rendezvény elébe, ez pedig nagyban növelheti annak sikerességét.

 

 

Sajtótályékozató helyszín BudapestBUDAPEST LEGIDEÁLISABB HELYSZÍNE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK RENDEZÉSÉRE

 

A sajtótájékoztató résztvevőit egy 120 fős különterem várja a legnagyobb kényelemmel. A különterem hangszigetelt, elegáns berendezésű, és saját színpaddal rendelkezik, amely nagyban emeli az esemény színvonalát. A technikáról, a felszolgálásról, az ellátásról mi gondoskodunk, így Önnek tulajdonképpen semmi teendője nem lesz, ha nálunk tartja rendezvényét, segítőkész személyzetünk mindenben készségesen rendelkezésére áll.

 

 

 

 

Terembérlés sajtótályákoztatónakA BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM, MINT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN

 

A Bohém Étterem különleges helyszínt nyújt, hiszen a MÜPA épültében található. Ez már önmagában egy olyan hangulatot kölcsönöz éttermünknek is, amely át van itatva a kultúrával. Emellett a panoráma is lenyűgöző hatással lesz a résztvevőkre, a sajtótájékoztató előtt, közben vagy akár után is érdemes egy pihentető sétát tenni a gyönyörű sétányon a Duna mentén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattinston ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor