Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Sajtótájékoztató helyszín Budapest

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Étterem 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását. 

Tartson sajtótájékoztatót a Bohém Étteremben Budapesten - a legjobb helyszín!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

Ha sajtótájékoztató helyszínt keres, akkor ennél jobbat nem fog találni Budapesten! A MÜPA épületében elhelyezkedő Bohém Étterem olyan vonzó lesz a meghívottak számára, hogy garantáltan pozitív érzelmekkel állnak majd a rendezvény elébe, ez pedig nagyban növelheti annak sikerességét.

 

 

Sajtótályékozató helyszín BudapestBUDAPEST LEGIDEÁLISABB HELYSZÍNE SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK RENDEZÉSÉRE

 

A sajtótájékoztató résztvevőit egy 120 fős különterem várja a legnagyobb kényelemmel. A különterem hangszigetelt, elegáns berendezésű, és saját színpaddal rendelkezik, amely nagyban emeli az esemény színvonalát. A technikáról, a felszolgálásról, az ellátásról mi gondoskodunk, így Önnek tulajdonképpen semmi teendője nem lesz, ha nálunk tartja rendezvényét, segítőkész személyzetünk mindenben készségesen rendelkezésére áll.

 

 

 

 

Terembérlés sajtótályákoztatónakA BUDAPESTI BOHÉM ÉTTEREM, MINT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN

 

A Bohém Étterem különleges helyszínt nyújt, hiszen a MÜPA épültében található. Ez már önmagában egy olyan hangulatot kölcsönöz éttermünknek is, amely át van itatva a kultúrával. Emellett a panoráma is lenyűgöző hatással lesz a résztvevőkre, a sajtótájékoztató előtt, közben vagy akár után is érdemes egy pihentető sétát tenni a gyönyörű sétányon a Duna mentén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattinston ide: Rendezvény ajánlatkérés

 






LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor