Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Színházterem bérlés Budapest

Budapest kulturális központjában, a MÜPA-ban található Bohém Étteremben még színházterem bérlésre is lehetősége van. Ha rendezvényét színházteremben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része! 

Színházterem bérlés Budapesten

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS BUDAPESTEN

 

Tudta, hogy a budapesti MÜPA-ban található Bohém Étteremben akár színházterem bérlésre is lehetősége van? Ha rendezvényét különtermünkben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része!

 

 

 

 

 

 

 

EXKLUZÍV ÉLMÉNY: SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

A Bohém Étterem egyedülálló lehetőséget kínál az exkluzív rendezvények lebonyolítására, ugyanis 120 fős saját színpaddal ellátott különtermünk akár színházteremként is kibérelhető. Céges továbbképzés, sajtótájékoztató, konferencia vagy bármilyen előadás – a színpad készen áll. A terem teljes mértékben hangszigetelt, és remek akusztikával rendelkezik. Kellemes hangulat, elegáns környezet, és figyelmes kiszolgálás várja, így minden adott egy tökéletes előadáshoz.

 

 

 

 

 

 

SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS A MÜPA ÉPÜLETÉBEN

 

Mi is lehetne ideálisabb helyszín egy üzleti vagy magán rendezvény szervezésére, mint a festői környezetben álló MÜPA épületében található Bohém Étterem? A kultúra, a művészet, a kreativitás az, ami körüllengi ezt a csodálatos panorámával rendelkező helyszínt, amely kívül és belül egyaránt lenyűgöző eleganciáról, mégis játékos könnyedségről árulkodik. A személyzet garantáltan olyan figyelmes kiszolgálásban fogja részesíteni Önt és rendezvénye résztvevőit, amely mindenkit pozitív élményekkel gazdagít majd a távozást követően. 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor