Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Színházterem bérlés Budapest

Budapest kulturális központjában, a MÜPA-ban található Bohém Étteremben még színházterem bérlésre is lehetősége van. Ha rendezvényét színházteremben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része! 

Színházterem bérlés Budapesten

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS BUDAPESTEN

 

Tudta, hogy a budapesti MÜPA-ban található Bohém Étteremben akár színházterem bérlésre is lehetősége van? Ha rendezvényét különtermünkben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része!

 

 

 

 

 

 

 

EXKLUZÍV ÉLMÉNY: SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS A BOHÉM ÉTTEREMBEN

 

A Bohém Étterem egyedülálló lehetőséget kínál az exkluzív rendezvények lebonyolítására, ugyanis 120 fős saját színpaddal ellátott különtermünk akár színházteremként is kibérelhető. Céges továbbképzés, sajtótájékoztató, konferencia vagy bármilyen előadás – a színpad készen áll. A terem teljes mértékben hangszigetelt, és remek akusztikával rendelkezik. Kellemes hangulat, elegáns környezet, és figyelmes kiszolgálás várja, így minden adott egy tökéletes előadáshoz.

 

 

 

 

 

 

SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS A MÜPA ÉPÜLETÉBEN

 

Mi is lehetne ideálisabb helyszín egy üzleti vagy magán rendezvény szervezésére, mint a festői környezetben álló MÜPA épületében található Bohém Étterem? A kultúra, a művészet, a kreativitás az, ami körüllengi ezt a csodálatos panorámával rendelkező helyszínt, amely kívül és belül egyaránt lenyűgöző eleganciáról, mégis játékos könnyedségről árulkodik. A személyzet garantáltan olyan figyelmes kiszolgálásban fogja részesíteni Önt és rendezvénye résztvevőit, amely mindenkit pozitív élményekkel gazdagít majd a távozást követően. 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor