Asztalfoglalás

Születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

születésnapi vacsora ötletek

Mini pulyka húsgolyók

A mini húsgolyó kihagyhatatlan eleme a csoportos összejöveteleknek. A nyers pulykahúst keverje ki hagymával, fokhagymával, és sajttal, a tökéletes hatásért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articsókával és sajttal töltött gomba

születésnapi vacsora

A gombák kalapja tökéletes harapnivaló méretű tányérkák, a különböző töltelékekhez. A csiperkegombákat töltse meg aprított articsókával, parmezánsajttal, és szórja meg a tetejét Asiago sajttal. Garantált siker lesz a születésnapi vacsora.

Pimento sajttorta

születésnapi vacsora

Adjon egy kevés aprított zöld chilit és jalapeño paprikát a tésztához, a kellő mértékű fűszerezés érdekében. Tegye az elkészült tortácskákat egy aprított bacon-ös, sajtos keverékkel teli tál mellé, hogy a vendégek maguk szórhassák azt a harapnivaló tetejére a születésnapi vacsorán.

 

Nutellás, mogyoróvajas keksz

születésnapi vacsora

Keverjen mogyoróvajat, esetleg adjon darált földimogyorót a tésztához, majd formázza a kekszeket úgy, hogy a közepe befelé mélyedjen, ezzel kis tányérkát alkotva. A sütés után ide töltse a nutellát. Hatalmas sikert arat majd vele a születésnapi vacsora alkalmával.

Amennyiben a születésnapot inkább meghitt hangulatban töltenék, akkor látogassanak el éttermünkbe. Foglaljanak asztalt, vagy vásároljanak születésnapi vouchert szeretteik, vagy akár saját maguk részére.

Asztalfoglalás

Szülinap kettesben voucher


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

További hírek >
New York Café TripAdvisor