Asztalfoglalás

Születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

születésnapi vacsora ötletek

Mini pulyka húsgolyók

A mini húsgolyó kihagyhatatlan eleme a csoportos összejöveteleknek. A nyers pulykahúst keverje ki hagymával, fokhagymával, és sajttal, a tökéletes hatásért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articsókával és sajttal töltött gomba

születésnapi vacsora

A gombák kalapja tökéletes harapnivaló méretű tányérkák, a különböző töltelékekhez. A csiperkegombákat töltse meg aprított articsókával, parmezánsajttal, és szórja meg a tetejét Asiago sajttal. Garantált siker lesz a születésnapi vacsora.

Pimento sajttorta

születésnapi vacsora

Adjon egy kevés aprított zöld chilit és jalapeño paprikát a tésztához, a kellő mértékű fűszerezés érdekében. Tegye az elkészült tortácskákat egy aprított bacon-ös, sajtos keverékkel teli tál mellé, hogy a vendégek maguk szórhassák azt a harapnivaló tetejére a születésnapi vacsorán.

 

Nutellás, mogyoróvajas keksz

születésnapi vacsora

Keverjen mogyoróvajat, esetleg adjon darált földimogyorót a tésztához, majd formázza a kekszeket úgy, hogy a közepe befelé mélyedjen, ezzel kis tányérkát alkotva. A sütés után ide töltse a nutellát. Hatalmas sikert arat majd vele a születésnapi vacsora alkalmával.

Amennyiben a születésnapot inkább meghitt hangulatban töltenék, akkor látogassanak el éttermünkbe. Foglaljanak asztalt, vagy vásároljanak születésnapi vouchert szeretteik, vagy akár saját maguk részére.

Asztalfoglalás

Szülinap kettesben voucher


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

További hírek >
New York Café TripAdvisor