Asztalfoglalás

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Oktatási helyszínt, esküvői helyszínt, céges rendezvényhelyszínt vagy színháztermet keresel Budapesten? Termet bérelnél csapatépítőhöz, legénybúcsúhoz, vagy lánybúcsúhoz? A terembérlés mindig kompromisszumokkal jár, valami mindig lemarad. A MÜPA éttermében a Bohém étteremben azonban van egy nagyon különleges különterem: a nagy tér mellett egy kis színpad is rendelkezésetekre áll terembérlés esetén! Az étkezésről, a különleges kiszolgálásról és a bárról sem kell lemondanod! Azt gondolnád, mindehhez horribilis árak társulnak, ugye? Nos nem!

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Terembérlés oktatásnak, tanfolyamoknak Budapesten

Ha használod a színpadot, ha nem a Bohém étterem gyönyörű különterme megalapozza a képzés színvonalát, eredményességét. A minőségi, külön kívánságra cukormentes, gluténmentes, fogyókúrás catering megfelel minden mai elvárásnak. Részletesebben erről itt olvashatsz: Terembérlés oktatáshoz, tanfolyamokhoz a MÜPA Budapestben

 

 

 

 

Terembérlés Budapesten céges rendezvényhelyszínnek

Sok igényes céges rendezvényhelyszínt találsz ma Budapesten. De ha voltál már a Bohém étteremben, te is érezhetted, mennyire különleges ez a különterem. A MÜPA éttermeként a színházi, kultúrával átitatott hangulatú termünkben az éttermi kiszolgálás is minőségi: ízletes ételeinket glutén, cukor és lisztmentes változatban is készítjük. További információ itt: céges rendezvényhelyszín bérlés.

Terembérlés legénybúcsúhoz, lánybúcsúhoz Budapesten

Gondold el, egy olyan termet bérelhetsz, ahol van egy saját színpadod… Mi mindent lehet itt egy legénybúcsún vagy egy lánybúcsún csinálni, csináltatni. A kiszolgálás remek, a parkolás kiváló, az ételek finomak, és mindenben partnerek vagyunk, ami a kultúra magyar fellegvárához, a MÜPÁ-hoz is méltó...! Beszéljük meg, mit szeretnél, kérd ajánlatunkat itt! 

Terembérlés esküvőre Budapesten

Ha már megvolt a legénybúcsú meg a lánybúcsú, jöhet az esküvő! A Bohém étterem egy nagyon romantikus helyszín, nem véletlen, hogy sok lánykérésnek adunk helyszínt. A szintén hozzánk tartozó P’Art kávézó hatalmas, Dunára néző terasza, a Bohém étterem bensőséges különterme és maga az étterem is tökéletesen kiszolgál egy esküvőt. Az ételekre pedig még soha nem volt panasz! Kérd terembérlés ajánlatunkat esküvőre ide kattintva
 


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor