Asztalfoglalás

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Oktatási helyszínt, esküvői helyszínt, céges rendezvényhelyszínt vagy színháztermet keresel Budapesten? Termet bérelnél csapatépítőhöz, legénybúcsúhoz, vagy lánybúcsúhoz? A terembérlés mindig kompromisszumokkal jár, valami mindig lemarad. A MÜPA éttermében a Bohém étteremben azonban van egy nagyon különleges különterem: a nagy tér mellett egy kis színpad is rendelkezésetekre áll terembérlés esetén! Az étkezésről, a különleges kiszolgálásról és a bárról sem kell lemondanod! Azt gondolnád, mindehhez horribilis árak társulnak, ugye? Nos nem!

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Terembérlés oktatásnak, tanfolyamoknak Budapesten

Ha használod a színpadot, ha nem a Bohém étterem gyönyörű különterme megalapozza a képzés színvonalát, eredményességét. A minőségi, külön kívánságra cukormentes, gluténmentes, fogyókúrás catering megfelel minden mai elvárásnak. Részletesebben erről itt olvashatsz: Terembérlés oktatáshoz, tanfolyamokhoz a MÜPA Budapestben

 

 

 

 

Terembérlés Budapesten céges rendezvényhelyszínnek

Sok igényes céges rendezvényhelyszínt találsz ma Budapesten. De ha voltál már a Bohém étteremben, te is érezhetted, mennyire különleges ez a különterem. A MÜPA éttermeként a színházi, kultúrával átitatott hangulatú termünkben az éttermi kiszolgálás is minőségi: ízletes ételeinket glutén, cukor és lisztmentes változatban is készítjük. További információ itt: céges rendezvényhelyszín bérlés.

Terembérlés legénybúcsúhoz, lánybúcsúhoz Budapesten

Gondold el, egy olyan termet bérelhetsz, ahol van egy saját színpadod… Mi mindent lehet itt egy legénybúcsún vagy egy lánybúcsún csinálni, csináltatni. A kiszolgálás remek, a parkolás kiváló, az ételek finomak, és mindenben partnerek vagyunk, ami a kultúra magyar fellegvárához, a MÜPÁ-hoz is méltó...! Beszéljük meg, mit szeretnél, kérd ajánlatunkat itt! 

Terembérlés esküvőre Budapesten

Ha már megvolt a legénybúcsú meg a lánybúcsú, jöhet az esküvő! A Bohém étterem egy nagyon romantikus helyszín, nem véletlen, hogy sok lánykérésnek adunk helyszínt. A szintén hozzánk tartozó P’Art kávézó hatalmas, Dunára néző terasza, a Bohém étterem bensőséges különterme és maga az étterem is tökéletesen kiszolgál egy esküvőt. Az ételekre pedig még soha nem volt panasz! Kérd terembérlés ajánlatunkat esküvőre ide kattintva
 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor