Asztalfoglalás

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Oktatási helyszínt, esküvői helyszínt, céges rendezvényhelyszínt vagy színháztermet keresel Budapesten? Termet bérelnél csapatépítőhöz, legénybúcsúhoz, vagy lánybúcsúhoz? A terembérlés mindig kompromisszumokkal jár, valami mindig lemarad. A MÜPA éttermében a Bohém étteremben azonban van egy nagyon különleges különterem: a nagy tér mellett egy kis színpad is rendelkezésetekre áll terembérlés esetén! Az étkezésről, a különleges kiszolgálásról és a bárról sem kell lemondanod! Azt gondolnád, mindehhez horribilis árak társulnak, ugye? Nos nem!

Terembérlés Budapesten, egy kicsit másképp

Terembérlés oktatásnak, tanfolyamoknak Budapesten

Ha használod a színpadot, ha nem a Bohém étterem gyönyörű különterme megalapozza a képzés színvonalát, eredményességét. A minőségi, külön kívánságra cukormentes, gluténmentes, fogyókúrás catering megfelel minden mai elvárásnak. Részletesebben erről itt olvashatsz: Terembérlés oktatáshoz, tanfolyamokhoz a MÜPA Budapestben

 

 

 

 

Terembérlés Budapesten céges rendezvényhelyszínnek

Sok igényes céges rendezvényhelyszínt találsz ma Budapesten. De ha voltál már a Bohém étteremben, te is érezhetted, mennyire különleges ez a különterem. A MÜPA éttermeként a színházi, kultúrával átitatott hangulatú termünkben az éttermi kiszolgálás is minőségi: ízletes ételeinket glutén, cukor és lisztmentes változatban is készítjük. További információ itt: céges rendezvényhelyszín bérlés.

Terembérlés legénybúcsúhoz, lánybúcsúhoz Budapesten

Gondold el, egy olyan termet bérelhetsz, ahol van egy saját színpadod… Mi mindent lehet itt egy legénybúcsún vagy egy lánybúcsún csinálni, csináltatni. A kiszolgálás remek, a parkolás kiváló, az ételek finomak, és mindenben partnerek vagyunk, ami a kultúra magyar fellegvárához, a MÜPÁ-hoz is méltó...! Beszéljük meg, mit szeretnél, kérd ajánlatunkat itt! 

Terembérlés esküvőre Budapesten

Ha már megvolt a legénybúcsú meg a lánybúcsú, jöhet az esküvő! A Bohém étterem egy nagyon romantikus helyszín, nem véletlen, hogy sok lánykérésnek adunk helyszínt. A szintén hozzánk tartozó P’Art kávézó hatalmas, Dunára néző terasza, a Bohém étterem bensőséges különterme és maga az étterem is tökéletesen kiszolgál egy esküvőt. Az ételekre pedig még soha nem volt panasz! Kérd terembérlés ajánlatunkat esküvőre ide kattintva
 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor