Asztalfoglalás

Tippek a romantikus estéhez a pároddal

Ha ezeket a tippeket veted be, akkor biztos lehetsz benne, hogy el fogod bűvölni párodat, ráadásul egy felejthetetlen estében lesz részetek.

Romantikus este a pároddal

Van az az alkalom, amikor szeretnénk elbűvölni kedvesünket, akár egy évforduló, születésnap alkalmával, akár azért mert még a kapcsolat elején járunk vagy éppen csak kedvességből szeretnénk felejthetetlenné tenni az estét. Ilyenkor vesd be ezeket a tippeket és akkor biztos lehetsz benne, hogy leveszed a kiszemeltet a lábáról. :)

 

1. Vidd el vacsorázni!

 

Az ebédnél jobb az esti vacsora, hiszen a gyertya fénye, a hangulatos esti világítások miatt sokkal meghittebbé válik majd az együtt eltöltött idő. Este jóval több lehetőség van a romantikázásra is, a vacsora után akár egy sétával is megkoronázhatjátok az estét, ha egy tó vagy folyó partján teszitek ezt meg, az pedig igazán különleges élményt biztosít majd kettőtöknek. 

 

2. Fontos a helyszín!

 

Válassz olyan helyet, ahol el tudtok bújni kicsit, ahol van magánszférátok és nem egy nagy nyílt tér az egész étterem. Nálunk nagyon fontos szerepet tölt be, hogy kellemesen, otthonosan, meghitten érezzék magukat a hozzánk látogatók, ahol megvan a privát szféra minden vendégünk számára. Így a kettesben töltött pillanatokban sem zavar majd meg senki titeket, persze a személyzetünk tapasztalt és alázatos odafigyeléssel az igényekre minden esetben azonnal reagál, amellyel felhőtlen estét próbálunk biztosítani számotokra. Ide kattintva megnézheted közelebbről a romantikus vacsora helyszínét éttermünkben: Romantikus vacsora helyszín.

 

3. Elengedhetetlen bókok

 

Minden nő szereti a bókokat, melyekkel kifejezhetjük feléjük kedvességünket, odaadásunkat és érzéseinket. Nem kell félni a bókoktól, hiszen ezzel levehetjük kedvesünket a lábáról és cirógathatjuk nőiességét, amire mindig szüksége van a gyengébbik nemnek, ráadásul ettől az est hangulata is meghittebbé válhat, hiszen a reakciójuk vagy a visszacsatolás is hasonló lesz. 

 

4. Vacsora utáni séta kellemes környezetben

 

Megkoronázhatod az estét azzal, ha vacsora után sétáltok egyet valahol szép környezetben. Akár egy tó partján vagy a Duna-parton, ahol a vizen visszatükröződő fények játéka elvarázsolja a szemet és a szívet egyaránt. Ez pedig idilli környezetet nyújt egy kellemes beszélgetéshez, amivel jobban megismerhetitek egymást és szorosabbá fűzhetitek a kapcsolatotokat is.

 

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor