Asztalfoglalás

Tippek a romantikus estéhez a pároddal

Ha ezeket a tippeket veted be, akkor biztos lehetsz benne, hogy el fogod bűvölni párodat, ráadásul egy felejthetetlen estében lesz részetek.

Romantikus este a pároddal

Van az az alkalom, amikor szeretnénk elbűvölni kedvesünket, akár egy évforduló, születésnap alkalmával, akár azért mert még a kapcsolat elején járunk vagy éppen csak kedvességből szeretnénk felejthetetlenné tenni az estét. Ilyenkor vesd be ezeket a tippeket és akkor biztos lehetsz benne, hogy leveszed a kiszemeltet a lábáról. :)

 

1. Vidd el vacsorázni!

 

Az ebédnél jobb az esti vacsora, hiszen a gyertya fénye, a hangulatos esti világítások miatt sokkal meghittebbé válik majd az együtt eltöltött idő. Este jóval több lehetőség van a romantikázásra is, a vacsora után akár egy sétával is megkoronázhatjátok az estét, ha egy tó vagy folyó partján teszitek ezt meg, az pedig igazán különleges élményt biztosít majd kettőtöknek. 

 

2. Fontos a helyszín!

 

Válassz olyan helyet, ahol el tudtok bújni kicsit, ahol van magánszférátok és nem egy nagy nyílt tér az egész étterem. Nálunk nagyon fontos szerepet tölt be, hogy kellemesen, otthonosan, meghitten érezzék magukat a hozzánk látogatók, ahol megvan a privát szféra minden vendégünk számára. Így a kettesben töltött pillanatokban sem zavar majd meg senki titeket, persze a személyzetünk tapasztalt és alázatos odafigyeléssel az igényekre minden esetben azonnal reagál, amellyel felhőtlen estét próbálunk biztosítani számotokra. Ide kattintva megnézheted közelebbről a romantikus vacsora helyszínét éttermünkben: Romantikus vacsora helyszín.

 

3. Elengedhetetlen bókok

 

Minden nő szereti a bókokat, melyekkel kifejezhetjük feléjük kedvességünket, odaadásunkat és érzéseinket. Nem kell félni a bókoktól, hiszen ezzel levehetjük kedvesünket a lábáról és cirógathatjuk nőiességét, amire mindig szüksége van a gyengébbik nemnek, ráadásul ettől az est hangulata is meghittebbé válhat, hiszen a reakciójuk vagy a visszacsatolás is hasonló lesz. 

 

4. Vacsora utáni séta kellemes környezetben

 

Megkoronázhatod az estét azzal, ha vacsora után sétáltok egyet valahol szép környezetben. Akár egy tó partján vagy a Duna-parton, ahol a vizen visszatükröződő fények játéka elvarázsolja a szemet és a szívet egyaránt. Ez pedig idilli környezetet nyújt egy kellemes beszélgetéshez, amivel jobban megismerhetitek egymást és szorosabbá fűzhetitek a kapcsolatotokat is.

 

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor