Asztalfoglalás

A tökéletes céges évzáró rendezvény ismérvei

Bemutatom neked most a tökéletes évzáró parti tulajdonságait, amiket neked is feltétlen alkalmaznod kell, ha a legszuperebb rendezvényt szeretnéd idén megcsinálni!

Tökéletes évzáró buli

Fontos az idő, ha tökéletes céges évzáró rendezvényt szeretnél!

Meg kell határozni a parti kezdetét és végét, így mindenki tudni fogja hogyan és mivel tud majd hazamenni. Ha céges szilveszteri rendezvényről van szó, akkor nem feltétlen biztos, hogy december 31-én tartjátok, lehet ez egy formalitás, melyben megbeszélitek az egész éves céges tevékenységet, beszélgettek, jól érzitek magatokat és fejlesztitek a csapatot. Ez esetben legalább 14 nappal előbb legyél már készen a szervezéssel, tudd, hogy hol tartod majd, tudd, hogy mikor kezdődik és mikor ér véget.

 

 

A helyszín az egyik legfontosabb, ha tökéletes céges évzáró rendezvényt szeretnél. Hiszen ez nem egy házibuli! 

Megfelelő minőségű partit nem tudsz otthon vagy a munkahelyen tartani. Ráadásul az alkalmazottakra is jobban hat, ha egy teljesen más, kibérelt helyen ünnepel, új környezetben, nem a munkahelyén, ahol amúgy is általában sokat tartózkodik az ember. Tartsd nálunk szilveszteri partidat, kérj ajánlatot ide kattintva: Céges évzáró rendezvény helyszín.

 

Ismerd a vendégek számát, ez alapfeltétel, hogy minden rendben legyen az évzáró céges rendezvényen!

Kérj mindig visszajelzést a meghívottaktól. Így tudsz kalkulálni, hogy pontosan hány főre rendeld meg az ételt, italt, helyiséget. 

 

A jól megválasztott zene alapfeltétele, hogy tökéletes legyen az évzáró parti!

Ne legyen egyedi, ne legyen különc, inkább olyan, amit a legtöbben ismernek. Az sem jó, ha egyhangú, legyen a zene vidámabb hangulatú, kellemes, fülbemászó muzsika, a hangereje pedig olyan, ami mellett kellemesen lehet még beszélgetni. 

 

Fontos, hogy a rendezvény helyszínén legyen elég étel és ital, így te is élvezheted az évzáró bulit!

Végül győződj meg arról, hogy van elég enni- és innivaló, rágcsálnivaló, jég és minden egyéb, így élvezheted te is a szilveszteri partit és nem kell mindig valamiért futnod, hogy a meghívottak kegyeiben járj.

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

További hírek >
New York Café TripAdvisor