Asztalfoglalás

A tökéletes céges évzáró rendezvény ismérvei

Bemutatom neked most a tökéletes évzáró parti tulajdonságait, amiket neked is feltétlen alkalmaznod kell, ha a legszuperebb rendezvényt szeretnéd idén megcsinálni!

Tökéletes évzáró buli

Fontos az idő, ha tökéletes céges évzáró rendezvényt szeretnél!

Meg kell határozni a parti kezdetét és végét, így mindenki tudni fogja hogyan és mivel tud majd hazamenni. Ha céges szilveszteri rendezvényről van szó, akkor nem feltétlen biztos, hogy december 31-én tartjátok, lehet ez egy formalitás, melyben megbeszélitek az egész éves céges tevékenységet, beszélgettek, jól érzitek magatokat és fejlesztitek a csapatot. Ez esetben legalább 14 nappal előbb legyél már készen a szervezéssel, tudd, hogy hol tartod majd, tudd, hogy mikor kezdődik és mikor ér véget.

 

 

A helyszín az egyik legfontosabb, ha tökéletes céges évzáró rendezvényt szeretnél. Hiszen ez nem egy házibuli! 

Megfelelő minőségű partit nem tudsz otthon vagy a munkahelyen tartani. Ráadásul az alkalmazottakra is jobban hat, ha egy teljesen más, kibérelt helyen ünnepel, új környezetben, nem a munkahelyén, ahol amúgy is általában sokat tartózkodik az ember. Tartsd nálunk szilveszteri partidat, kérj ajánlatot ide kattintva: Céges évzáró rendezvény helyszín.

 

Ismerd a vendégek számát, ez alapfeltétel, hogy minden rendben legyen az évzáró céges rendezvényen!

Kérj mindig visszajelzést a meghívottaktól. Így tudsz kalkulálni, hogy pontosan hány főre rendeld meg az ételt, italt, helyiséget. 

 

A jól megválasztott zene alapfeltétele, hogy tökéletes legyen az évzáró parti!

Ne legyen egyedi, ne legyen különc, inkább olyan, amit a legtöbben ismernek. Az sem jó, ha egyhangú, legyen a zene vidámabb hangulatú, kellemes, fülbemászó muzsika, a hangereje pedig olyan, ami mellett kellemesen lehet még beszélgetni. 

 

Fontos, hogy a rendezvény helyszínén legyen elég étel és ital, így te is élvezheted az évzáró bulit!

Végül győződj meg arról, hogy van elég enni- és innivaló, rágcsálnivaló, jég és minden egyéb, így élvezheted te is a szilveszteri partit és nem kell mindig valamiért futnod, hogy a meghívottak kegyeiben járj.

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor