Asztalfoglalás

Ilyen egy tökéletes házassági évforduló

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Ha szeretnéd párodat újra elkápráztatni és levenni a lábáról a házassági évfordulótok alkalmával, akkor a következő tippeket fogadd meg:

1. Tökéletes házassági évforduló – Hagyj fel az otthoni ünnepléssel!

Vidd el vacsorázni egy meghitt étterembe. Hidd el, sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni és több időtök lesz a fontosabb dolgokkal foglalkozni, ha nem otthon készültök a házassági évforduló megünneplésére. Így nem kell főznötök, takarítanotok, mosogatnotok stb… Csak ketten, meghitten, kiszolgálva! 

2. Tökéletes házassági évforduló – Lepd meg vacsoránál virággal!

Ha a házassági évforduló megünneplése alatt az étteremben, az asztalnál előhozol egy csokor virágot (természetesen a kedvenceiből összeállítva), azon nem csak meglepődik majd feleséged, de igazán díjazni fogja, hogy ezt sem a megszokott módon csináltad! ;) Mi készséggel segítünk eltárolni a virágot aznap, hogy neked csak át kelljen adni a megfelelő pillanatban. 

3. Tökéletes házassági évforduló – Egy kedves ajándék! 

Az egyik legszebb ajándék egy nő számára egy gyűrű. Igen, ismét! Ezzel felelevenítheted benne az esküvőtök emlékét, kifejezheted, hogy te ugyanannyira szereted őt és számodra pont ugyanolyan fontos személy ő neked, mint a házasságotok napján. Ettől biztos lehetsz benne, hogy el fog érzékenyülni. :)

4. Tökéletes házassági évforduló – A vacsora utáni estét töltsétek kettesben!

Ha nem tudtok elutazni valahova pihenni egy-két éjszakára, akkor a vacsora végeztével feltétlenül intézzétek úgy, hogy ne várjon otthon se házimunka, se feladat, se más személy, csak is ketten lehessetek és tölthessétek el ezt az emlékezetes estét. Pontosan úgy, mint annak idején a nászúton! ;)

Mi készséggel állunk rendelkezésetekre, hogy igazán tökéletes házassági évforduló helyszínt biztosítsunk számotokra, tapasztalt személyzetünk pedig minden egyéni kérésben is megpróbálja a legmegfelelőbb segítséget nyújtani, hogy valóban felejthetetlenné varázsoljátok ezt a fontos napot.

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

További hírek >
New York Café TripAdvisor