Asztalfoglalás

Ilyen egy tökéletes házassági évforduló

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Ha szeretnéd párodat újra elkápráztatni és levenni a lábáról a házassági évfordulótok alkalmával, akkor a következő tippeket fogadd meg:

1. Tökéletes házassági évforduló – Hagyj fel az otthoni ünnepléssel!

Vidd el vacsorázni egy meghitt étterembe. Hidd el, sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni és több időtök lesz a fontosabb dolgokkal foglalkozni, ha nem otthon készültök a házassági évforduló megünneplésére. Így nem kell főznötök, takarítanotok, mosogatnotok stb… Csak ketten, meghitten, kiszolgálva! 

2. Tökéletes házassági évforduló – Lepd meg vacsoránál virággal!

Ha a házassági évforduló megünneplése alatt az étteremben, az asztalnál előhozol egy csokor virágot (természetesen a kedvenceiből összeállítva), azon nem csak meglepődik majd feleséged, de igazán díjazni fogja, hogy ezt sem a megszokott módon csináltad! ;) Mi készséggel segítünk eltárolni a virágot aznap, hogy neked csak át kelljen adni a megfelelő pillanatban. 

3. Tökéletes házassági évforduló – Egy kedves ajándék! 

Az egyik legszebb ajándék egy nő számára egy gyűrű. Igen, ismét! Ezzel felelevenítheted benne az esküvőtök emlékét, kifejezheted, hogy te ugyanannyira szereted őt és számodra pont ugyanolyan fontos személy ő neked, mint a házasságotok napján. Ettől biztos lehetsz benne, hogy el fog érzékenyülni. :)

4. Tökéletes házassági évforduló – A vacsora utáni estét töltsétek kettesben!

Ha nem tudtok elutazni valahova pihenni egy-két éjszakára, akkor a vacsora végeztével feltétlenül intézzétek úgy, hogy ne várjon otthon se házimunka, se feladat, se más személy, csak is ketten lehessetek és tölthessétek el ezt az emlékezetes estét. Pontosan úgy, mint annak idején a nászúton! ;)

Mi készséggel állunk rendelkezésetekre, hogy igazán tökéletes házassági évforduló helyszínt biztosítsunk számotokra, tapasztalt személyzetünk pedig minden egyéni kérésben is megpróbálja a legmegfelelőbb segítséget nyújtani, hogy valóban felejthetetlenné varázsoljátok ezt a fontos napot.

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor