Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

Ha üzleti vacsoráját nálunk szeretné elfogyasztani, akkor a legjobb kiszolgálásban és maximális figyelemben fog részesülni kollégáival, partnereivel együtt. Megbeszélés, tárgyalás vagy ünnepi vacsora, minden esetben arra törekszünk, hogy mindent biztosítsunk az este zavartalan eltöltése érdekében.

Üzleti vacsora helyszín Budapesten

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

 

Üzleti vacsora helyszínt keres Budapest területén? A MÜPA-ban található Bohém étterem elegáns környezetben, gyönyörű berendezéssel, kifinomult ételekkel és figyelmes kiszolgálással várja, ha üzleti rendezvényét különtermünkben kívánja megtartani. Legyen szó kötetlenebb megbeszélésről, komoly tárgyalásról, vagy baráti beszélgetésről a kollégákkal, a Bohém Étteremben mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink minden alkalommal elégedetten távozzanak.

 

 

 

Üzleti vacsora és ebédhelyszín Budapesten - Bohém étteremA budapesti Bohm Étterem elegáns üzleti vacsora helyszínt biztosít 

 

Éttermünk üzleti rendezvények széles körének kedvelt helyszíne, hiszen gyönyörű környezetben, kellemes hangulatban a munka is könnyebben megy. Hatékony megbeszélések, kreatív ötletek, inspiráló környezet –ez jellemzi a nálunk megtartott céges vacsorák és rendezvények hangulatát. Nyűgözze le kollégáit, vagy üzleti partnereit egy színvonalas vacsorával hétköznapokon és hétvégén egyaránt!  Esténként a MÜPA rendezvényeinek vendégei és művészei töltik meg az éttermet, ami tökéletesen tükrözi éttermünk magas színvonalát.

 

 

 

 

 

Céges vacsora és ebédhelyszín BudapestenÜzleti vacsora helyszín Budapesten kimagasló kiszolgálással 

 

Ön és vendégei mindig bízhatnak személyzetünk udvarias és figyelmes kiszolgálásában. Személyzetünk minden alkalommal azt tartja szem előtt, hogy a vendégek igényei maximálisan ki legyenek elégítve, így elégedettségük számunkra elengedhetetlen fontosságú, amelyhez exkluzív étel-és italkínálat párosul.

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

Egészséges étkezés 5 alapszabálya

Az egészséges táplálkozás segít a testnek optimalizálni a súlyt és olyan tápanyagokkal látja el a szervezetet, amelyekhez egyébként nem juthatna hozzá. Elmondom most az egészséges étkezés 5 alapszabályát!

Eljegyzési baki

Nem mindig sül el úgy az eljegyzés, ahogy eltervezzük... Nézd meg minden idők legnagyobb eljegyzési bakijait, ezt nem kívánom senkinek sem! De hát ne bízzuk a véletlenre a dolgokat...

Így ünnepeld meg a házassági évfordulót

Szeretnéd kellőképpen megünnepelni a házassági évfordulótokat? Most elmondjuk hogyan adhatod meg a módját és hogyan veheted le újra a lábáról párodat!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Ha igazán tökéletes osztálytalálkozót szeretnél, akkor az alábbi feltételeket illik megvalósítani. Ha ezekkel kész vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazán emlékezetes osztálytalálkozótok lesz!

Budapesten névnapi vacsora helyszín ajándékként

Te is unod már, hogy minden évben ugyanazokat a dolgokat veszed meg párodnak, családodnak vagy barátaidnak névnapjuk alkalmával? Nem kell sokat gondolkodni, válassz ötleteinkből, így igazán egyedit adhatsz idén.

Tökéletes vacsora helyszín

Egy tökéletes vacsorához mindenképpen legalább két személy szükséges. Ha már ezt teljesíted, akkor mi garantáljuk a többit, azaz az exkluzív helyszínt, a kellemes hangulatot és a varázslatos duna-parti környezetet.

Evőeszköz használata

Nem sokan ismerik és nem is igazán tartják be az emberek, pedig ezek az étkezési etikett aranyszabályai közé tartoznak. Megmutatjuk most, hogy mit is jelent a pincér számára, ha például keresztben vagy épp párhuzamosan egymás mellé teszed evőeszközöd az étkezés végeztével.

Romantikus este a pároddal

Ha ezeket a tippeket veted be, akkor biztos lehetsz benne, hogy el fogod bűvölni párodat, ráadásul egy felejthetetlen estében lesz részetek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor