Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

Ha üzleti vacsoráját nálunk szeretné elfogyasztani, akkor a legjobb kiszolgálásban és maximális figyelemben fog részesülni kollégáival, partnereivel együtt. Megbeszélés, tárgyalás vagy ünnepi vacsora, minden esetben arra törekszünk, hogy mindent biztosítsunk az este zavartalan eltöltése érdekében.

Üzleti vacsora helyszín Budapesten

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

 

Üzleti vacsora helyszínt keres Budapest területén? A MÜPA-ban található Bohém étterem elegáns környezetben, gyönyörű berendezéssel, kifinomult ételekkel és figyelmes kiszolgálással várja, ha üzleti rendezvényét különtermünkben kívánja megtartani. Legyen szó kötetlenebb megbeszélésről, komoly tárgyalásról, vagy baráti beszélgetésről a kollégákkal, a Bohém Étteremben mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink minden alkalommal elégedetten távozzanak.

 

 

 

Üzleti vacsora és ebédhelyszín Budapesten - Bohém étteremA budapesti Bohm Étterem elegáns üzleti vacsora helyszínt biztosít 

 

Éttermünk üzleti rendezvények széles körének kedvelt helyszíne, hiszen gyönyörű környezetben, kellemes hangulatban a munka is könnyebben megy. Hatékony megbeszélések, kreatív ötletek, inspiráló környezet –ez jellemzi a nálunk megtartott céges vacsorák és rendezvények hangulatát. Nyűgözze le kollégáit, vagy üzleti partnereit egy színvonalas vacsorával hétköznapokon és hétvégén egyaránt!  Esténként a MÜPA rendezvényeinek vendégei és művészei töltik meg az éttermet, ami tökéletesen tükrözi éttermünk magas színvonalát.

 

 

 

 

 

Céges vacsora és ebédhelyszín BudapestenÜzleti vacsora helyszín Budapesten kimagasló kiszolgálással 

 

Ön és vendégei mindig bízhatnak személyzetünk udvarias és figyelmes kiszolgálásában. Személyzetünk minden alkalommal azt tartja szem előtt, hogy a vendégek igényei maximálisan ki legyenek elégítve, így elégedettségük számunkra elengedhetetlen fontosságú, amelyhez exkluzív étel-és italkínálat párosul.

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor