Asztalfoglalás
| Szerző: Bohém Étterem

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

Ha üzleti vacsoráját nálunk szeretné elfogyasztani, akkor a legjobb kiszolgálásban és maximális figyelemben fog részesülni kollégáival, partnereivel együtt. Megbeszélés, tárgyalás vagy ünnepi vacsora, minden esetben arra törekszünk, hogy mindent biztosítsunk az este zavartalan eltöltése érdekében.

Üzleti vacsora helyszín Budapesten

Üzleti vacsora helyszín Budapesten a Bohém Étteremben

 

Üzleti vacsora helyszínt keres Budapest területén? A MÜPA-ban található Bohém étterem elegáns környezetben, gyönyörű berendezéssel, kifinomult ételekkel és figyelmes kiszolgálással várja, ha üzleti rendezvényét különtermünkben kívánja megtartani. Legyen szó kötetlenebb megbeszélésről, komoly tárgyalásról, vagy baráti beszélgetésről a kollégákkal, a Bohém Étteremben mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink minden alkalommal elégedetten távozzanak.

 

 

 

Üzleti vacsora és ebédhelyszín Budapesten - Bohém étteremA budapesti Bohm Étterem elegáns üzleti vacsora helyszínt biztosít 

 

Éttermünk üzleti rendezvények széles körének kedvelt helyszíne, hiszen gyönyörű környezetben, kellemes hangulatban a munka is könnyebben megy. Hatékony megbeszélések, kreatív ötletek, inspiráló környezet –ez jellemzi a nálunk megtartott céges vacsorák és rendezvények hangulatát. Nyűgözze le kollégáit, vagy üzleti partnereit egy színvonalas vacsorával hétköznapokon és hétvégén egyaránt!  Esténként a MÜPA rendezvényeinek vendégei és művészei töltik meg az éttermet, ami tökéletesen tükrözi éttermünk magas színvonalát.

 

 

 

 

 

Céges vacsora és ebédhelyszín BudapestenÜzleti vacsora helyszín Budapesten kimagasló kiszolgálással 

 

Ön és vendégei mindig bízhatnak személyzetünk udvarias és figyelmes kiszolgálásában. Személyzetünk minden alkalommal azt tartja szem előtt, hogy a vendégek igényei maximálisan ki legyenek elégítve, így elégedettségük számunkra elengedhetetlen fontosságú, amelyhez exkluzív étel-és italkínálat párosul.

 

 

 

 

 

 

Személyre szabott ajánlatért kattintson ide: Rendezvény ajánlatkérés


LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor