Asztalfoglalás

Valentin-napi vacsora a Bohém Étteremben

Valentin-napi vacsora a Bohém Étteremben

Valentin-napi vacsora Budapest legromantikusabb éttermében!

 

Ha szeretnétek Valentin-napkor teljesen egymásra hangolódni pároddal, ha szeretnéd, hogy ez az este csak rólatok szóljon és egy igazán kedves ajándékkal akarod köszönteni őt, akkor vidd el vacsorázni a Bohém Étterembe!

 

A Valentin-napi vacsora tökéletes helyszíne!

 

Nálunk nem csak a meghittséget, a kedves, bájos helyeket, asztalokat fogod meglátni, hanem egy igazán romantikus hangulatú étterembe térsz be, ha minket választasz Valentin-napkor. Nálunk tökéletes lesz a Valentin-napi vacsorátok!

 

Valentin-napi vacsora pároddal? Akkor Bohém Étterem!

 

Ha úgy tervezed, hogy kimozdulsz ezen a szép napon pároddal, akkor mi is lehetne romantikusabb, mint egy esti Duna-parti séta, majd egy kellemes, hangulatos vacsora? Ha pedig különleges meglepetést szeretnél adni párodnak, aminek az elhelyezésében segíthetünk az átadásig, akkor nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal, mert megpróbáljuk megoldani még a lehetetlent is! :)

 

Egy egészséges Valentin-napi vacsora, mert mi most is gondolunk az egészégetekre is!

 

Ha fontos az egészséged, netán cukormentes vagy fitness ételeket esztek, nálunk akkor is megtaláljátok majd a fogatokra valót! Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy egészségtudatos emberek és diétázók is könnyedén találnak megfelelő ételt, hiszen számunkra mindig fontos a Ti egészségetek! Ha érzékenységed van bármilyen összetevővel kapcsolatban, kérd ki pincérünk véleményét, biztos lehetsz benne, hogy fog tudni ajánlani egy számodra megfelelő ételt.

 

Valentin-napi vacsora a MÜPA-ban!

 

Mivel éttermünk a MÜPA-ban található, így akár a Valentin-napi vacsorát egy neves színházi előadással is megkoronázhatjátok, hiszen mi is lehetne művészibb és kulturálisabb ajándék, mint egy színházi darab és egy gyertyafényes vacsora a szerelmesek napján?

 

Asztalfoglalásért kattints ide: Asztalfoglalás


címkék: Bohém étterem, Család, Étterem Budapest, Évfordulós vacsora, Valentin-nap, Valentin-napi vacsora

LEGFRISSEBB HÍREK

Céges rendezvény

Valószínűleg mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor meg kell jelennie egy flancos céges rendezvényen. Nehéz dolgunk lehet, ha még sosem jártunk szakmai rendezvényen, de főleg akkor, ha még semmilyen rendezvényen nem vettünk részt. Szeretnénk néhány tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is illik viselkedni egy ilyen eseményen!

Állófogadás

Tippek az állófogadás megszervezésének könnyítése érdekében   Az állófogadás sokkal költség- és helyhatékonyabb lehet, mint egy elegáns vacsora vagy üzleti ebéd. Állófogadást szervezhetünk a kollégáknak, üzleti partnereinknek, vagy leendő vevőinknek is. A lényeg, hogy minden jól szervezett legyen, így a vendégek biztosan megelégedettek lesznek.

Kis létszámú rendezvények

A nyári szabadságolások és szünet után érdemes már előre gondolkoznunk a konferenciaszervezést illetően. Fontos átmenni bizonyos lépéseken mielőtt belevágunk a szervezésbe, hogy mindenre felkészültek legyünk, és biztosan minden meglegyen, amire szükségünk lehet. Ehhez szeretnénk most pár tippet adni, hogy valóban ne felejtsünk el semmi!

Rendezvénytervezés

Sok rendezvény a rossz tervezés miatt bukik el. Cikkünkben szeretnénk segíteni minden kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőnek egyaránt, hiszen ezek a rendezvényszervezési lépések nagyon fontosak a tervezés folyamatában. Következzenek hát a rendezvénytervezési tippjeink!

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

További hírek >
New York Café TripAdvisor