Asztalfoglalás

Lepd meg párodat egy különleges születésnapi ajándékkal

A voucher éttermünk egyik legkülönlegesebb szolgáltatása. Ízletes fogásokkal, megkülönböztetett figyelemmel várjuk a párokat. 

Voucher születésnapi ajándék

Lepd meg szerelmedet egy különleges születésnapi ajándékkal.

Töltsétek kettesben ezen a romantikus vacsorahelyszínen az estét, egy elkülönített asztalnál.Vásárold meg a Bohém Vouchert, és mi garantáljuk a tökéletes meghitt hangulatot. Avasd be pincérünket terveidbe, és Ő mindenben rendelkezésedre áll, segít, hogy a születésnap valóban igazi meglepetés legyen.

Voucherünket adhatod születésnapi ajándékként is pároknak,

ezzel megadva nekik a tökéletesen romantikus estét. Szülőknek, barátoknak egyaránt ajánljuk, lepd meg velünk szeretteidet, hogy kettesben tölthessenek egy estét ezen a különleges születésnapi vacsora helyszínen, különtermünkben.

 

 

  • Különleges születésnapi ajándék koktél kívánság szerint - a jó hangulatért
  • Négyfogásos a’la cart vacsora – a kulináris élvezetekért
  • Paravánnal elkerített kétszemélyes asztal a külön teremben – a meghitt hangulatért
  • Születésnapi ajándék virágcsokor hölgyeknek, illetve az uraknak egy üveg bor, szülinapi kártyával – mert a születésnap ajándékkal az igazi
  • Születésnapi ajándék torta, kétszemélyes, ünnepélyesen felszolgálva (tűzijáték, gyertya) – az ünnepi hangulatért
  • Pincér segítsége (igény esetén) – az előre leadott születésnapi ajándékot tálcán „felszolgálja”

 


LEGFRISSEBB HÍREK

Gyermeknapi programok

A minden évben május utolsó vasárnapján tartott gyereknap sok gyermek leginkább várt ünnepnapjai közé tartozik. Hogy miért? Mert ilyenkor számos programlehetőség közül választhatnak a családok, az utcai árusok is ellepik a tereket és mindenhonnan gyermekkacagás hallatszik bármerre is járunk.

Anyák napi ünnepély

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.” (Mildred B. Vermont)

születésnapi vacsora ötletek

Amennyiben születésnapi vacsorát, születésnapi bulit akarunk tartani, a legnagyobb dobás természetesen mindig a torta, de nem szabad megfelejtkezni az egyéb harapnivalókról sem, hiszen a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Ezzel a néhány egyszerű recepttel, biztosan hatalmas sikert fognak aratni.

Romantikus randi helyszín

Elvinné valahova szerelmét, de nem jut eszébe egyetlen romantikus randi helyszín sem?  Nem kell aggódjon, mi segítünk. Összegyűjtöttünk Önnek néhány ötletet, mellyel garantált lehet a siker.

Ballagási hagyományok - ballagási ebéd helyszín a Bohém étteremben

A ballagási hagyományok már a XIX. század végén elkezdődtek Magyarországon, a XX. századra pedig már teljesen megszokottá vált. Teljesen jogos is, hiszen nem mindennap van ilyen esemény!

Villám diéták és csoda fogyókúrák

A villámgyors fogyás és a csodadiéták kora lejárt! Hiába ígérnek egy hét alatt -10 kilót, ezek nem jelentenek megoldást, legfőképpen egészségkárosodást okoznak csak.

Egy egészséges, hatékony és biztonságos diéta

A diéták többsége veszélyes a szervezet egészséges működésére, ezért nem árt utánanézni, mielőtt bármibe is belevágnánk. A megfelelő diéta biztonságos és hatékony.

Nőnapi vacsora helyszín a Bohém Étteremben

Sosem láttunk még ettől szebb videót és verset a nőkről. Így nőnap alkalmával igazán megható, reméljük, hogy sok hölgy örül majd ennek a szívhez szóló videónak.

Pro, kontra cukor fajták félék

Kristálycukor, barna cukor, nádcukor, melasz, xilit. A kínálat óriási, és az egészségtudatos fogyasztó igyekszik jól választani. Feltéve, hogy a cukor esetében ilyesmi szóba jöhet egyáltalán.

További hírek >
New York Café TripAdvisor